Cum sa rezolvi problemele cu FaceTime si cea de conectare la internet dupa jailbreak

29

Hacktivarea inclusa in programele de jailbreak pentru iOS 4.1(limera1n, greenpois0n si PwnageTool) este binevenita pentru majoritatea dintre noi insa din pacate are si 2 efecte adverse : impiedica folosirea conexiunii de date si activarea functiei FaceTime. Aceste efecte se datoreaza modului in care se face hacktivarea si din pacate daca nu aveti cartela operatorului de telefonie pe care e blocat terminalul nu puteti scapa de ele decat prin urmatoarea metoda pe care o voi explica mai jos.

Pentru activarea optiunii FaceTime puteti scoate/reintroduce cartela in telefon si optiunea ar trebui sa apara acolo insa daca nu sunteti pe Orange Romania atunci exista sansa ca optiunea sa nu poata fi activata. Unii utilizatori ai Vodafone Romania au raportat ca functia se activeaza insa altii nu deci puteti incerca insa sansele sunt 50/50 ca optiunea sa se activeze si din pacate doar Vodafone poate rezolva problema. Daca dupa reintroducerea cartelei nu va apare functia atunci urmati metoda de mai jos.

Daca aveti un terminal neverlocked si ati facut hacktivare in loc sa activati telefonul cu orice cartela si nu  va merge conexiunea de date atunci urmati metoda de mai jos.

Pasul 1

Deschide Cydia si adaugati sursa cydia.pushfix.info.

Pasul 2

Instalati Carrier Reset fix.

Pasul 3

Scoateti cartela si reintroduceti-o in telefon. Dupa aceasta operatiune ar trebui sa va apara optiunea FaceTime, iar daca ea aparea dar nu se activa atunci ar trebui sa primiti un mesaj care va atentioneaza ca optiunea va fi activata prin trimiterea unui SMS international catre serverele Apple. Totodata dupa efectuarea acestei operatiuni ar trebui sa va functioneze si internetul pe terminalul vostru.