Prima Pagina Apple Steve Jobs se va intalni astazi cu presedintele SUA Barack Obama

Steve Jobs se va intalni astazi cu presedintele SUA Barack Obama

Cand ajungi in postura de a fi presedintele uneia dintre cele mai profitabile companii de pe glob cu produse pentru care oamenii se calca practic in picioare pentru a le achizitiona, atunci cu siguranta intri in “vizorul” anumitor oameni si in cazul de fata Steve Jobs a intrat in al lui Barack Obama cu care urmeaza sa se intalneasca astazi. Intalnirea va avea loc in Silicon Valley unde presedintele american are programate cateva intredeveri cu unii presedinti ai catorva companii din zona, dar este totodata asteptat la casa vice-presedintelui Google Marissa Mayer unde urmeaza sa tina un discurs. Jobs si Obama se vor intalni inainte de discursul celui din urma si probabil vor discuta despre tehnologie, trendul ascendent al companiei Apple si cine stie ce altceva.

A te intalni cu presedintele SUA nu e la indemana oricui si nu toti dintre presedintii marilor companii din SUA au avut oportunitatea de a face acest lucru.

 • Blitzkrieg

  F multi presedinti de companii s-au intalnit cu presedintii statelo unite , in semn de respect fata de compania respectiva (deoarece o companie mare aduce bani multi la buget logic nu ?) la noi in schimb companiile sunt secate de stat si nicidecum ajutate , eterna si fascinanta romanie

 • cashix

  Si la noi “base” se intalneste cu cine vrea 🙂

 • Scrie clar ca greenpois0n merge doar pe 4.1.

 • MakMak

  Si la ei este exact la fel.
  Companiile nu au ajutor din partea guvernului federal si nici atat din partea guvernelor statale prin micsorari de taxe si facilitati la investitii, acesta fiind unul dintre motivele pentru care majoritatea companiilor au unitatile de productie in Asia cu predilectie China.
  Cred ca Obama se intalneste cu Steve si alti Silicon Valley CEO’s pentru a discuta aceste lucruri si a oferi facilitati la reinvestitia capitalului produs in afara tarii.
  Acum 2 zile Otellini, CEO-ul Intel a declarat ca pune bazele unei unitati de productie de cip-uri in US si propune guvernului federal reducerea taxelor pentru acest lucru ca sa incurajeze productia pe plan local pentru ca in zilele noastre cu greu mai gasesti produse Made in USA. Toate sunt designed in USA si priduse in China. Aceasta stire a fost primita cu aplauze de posturile media.