Concurs: Castiga unul dintre cele 3 coduri pentru aplicatia Scoala de Soferi

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cuNNdw1vyXY[/youtube]

Scoala de Soferi de Victor Campeanu a castigat locul 3 la concursul de aplicatii de la Orange, deci eu unul o pot include in lista aplicatiilor premium din Ro AppStore, o aplicatie care merita achizitionata nu doar de catre cei care sunt in procesul de a isi lua carnetul dar si de catre cei care vor sa fie oricand la curent cu regulile de circulatie. Nu uitati ca acelasi Victor Campeanu a dezvoltat aplicatia zaone.ro pe care multi dintre voi o folosesc zilnic pentru a accesa acest site. Felicitari lui Victor si la cat mai multe premii!

Indiferent dacă ai carnet sau nu, testează-ți cunoştințele şi intrece-te cu prietenii in rezolvarea chestionarelor auto şi acumularea cat mai multor puncte.
Cu un design atractiv si usor de utilizat, aplicația “Şcoala de şoferi” vă oferă chestionare auto, cele mai recente versiuni ale Codului Rutier şi ale Regulamentului de Aplicare, lecții de mecanică, măsuri de prim ajutor, informații despre amenzi, imagini ale indicatoarelor rutiere şi descrierea acestora, paşii de urmat pentru obținerea permisului şi multe altele

Alte facilitați:

-interfața similara cu cea pe care veți da examenul
– simularea examenului
– posibilitatea de a pune pauză şi de a continua chestionarul de unde ai rămas– continuă de unde ai rămas Codul Rutier şi Regulamentul de Aplicare
– posibilitatea de a citi chestionarele gata rezolvate
– posibilitatea de a corecta raspunsul la intrebari
– ‘Indicatoare’ in modul Coverflow
– descrierea indicatoarelor rutiere
– cautare
– setări culoare text şi mărime text
– interfața uşor de utilizat
– suport multitask
– animații
– design atractiv

Aplicația include atat versiunea pentru iPad cat şi versiunea pentru iPhone

Concursul incepe acum si se termina maine la ora 10:00. Pentru a va inscrie lasati un singur comentariu cu cuvantul Particip. Va rog sa nu lasati alte comentarii pana se termina concursul deoarece ele nu vor fi validate in cazul in care sunt automat alese drept castigatoare. Succes!

UPDATE: Iata cei 3 castigatori : Bogdan, @dogbone282, LTabara.