Prima Pagina accesorii iSeeU aduce aduce ”FaceTime” pe iPhone 3GS

iSeeU aduce aduce \”FaceTime\” pe iPhone 3GS

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BFuv4sjMtn0[/youtube]

FaceTime – functia pentru apeluri video din iPhone 4 este disponibila doar intre terminale iPhone 4/iPod Touch 4G sau cu Mac OS X, insa un producator de accesorii din Coreea vrea sa rezolve aceasta problema cu accesoriul iSeeU. iSeeU este un accesoriu clip-on pentru iPhone 3GS ce consta intr-o oglinda de vine fixata pe partea laterala a terminalului, este orientata catre camera din spate si va permite sa faceti apeluri video chiar si cu  terminalele iPhone 4. Nu e FaceTime in adevaratul sens al cuvantului insa pentru unii poate fi de real ajutor, mai ales daca nu au bani pentru achizitionarea unui terminal iPhone 4.

In AppStore exista deja destule aplicatii care permit initierea de apeluri video intre terminalele iPhone asa ca singura problema ar putea fi doar pretul de 24$ pentru acest accesoriu sau poate stocul limitat de produse. Totusi, daca va intereseaza accesoriul iSeeU, il puteti pre-comanda de pe site-ul oficial si probabil il veti primi luna viitoare cand e anuntata lansarea oficiala.

 • prostie

 • Mi se pare un fel de ironie adusa celor de la apple , am vazut si alte reclame cu acest accesoriu si poate pentru unele persoane este util , mie unul mi se pare incomod si o prostie adevarata. Au ajuns utilizatorii de 3gs sa foloseasca oglinzi pe post de face-camera.

 • bOse

  oglinda lol

 • cezarica

  E o reclama ironica, e mai mult decat evident. 🙂

 • setu

  pare a fi un samsung galaxy s

 • DJCultus

  FaceTime replica ! Astia sunt Sony rau :))

 • vlad

  Salut, am primit de cateva zile si eu iphone 4 de la orange si am observat ca nu reusesc sa fac niciun fel de video call. Apoi am cautat ceva pe net si se pare ca functia face3time e valabila doar intre iphone si mai trebuie sa fi conectat si la o retea wii. Gresesc cu ceva? Mi se pare o mare tampenie sa am camera frontala si sa nu o pot folosi…..
  Mentionez ca nu am facut jailbreak la el…..

 • Merge doar cu iPhone4/iPod Touch 4G si Mac. Daca nu ai jailbreak merge doar pe WiFi, daca ai jailbreak poti instala aplicatii care te lasa sa faci apeluri si pe 3G.

 • vlad

  Merci pt raspuns, zaone avem vreo sansa sa putem face video call cu alt telefoane? ma gandesc ca cei de la apple vor face ceva sa putem face video call si cu alte tel si prin 3g…. ai auzit ceva in privinta asta?

 • Da, cu iPad 2 cand va iesi. FaceTime e o functie exclusiva a iDevice-urilor si nu va fi portata vreodata pe alte platforme. Totusi poti folosi aplicatii din AppStore pentru a face apeluri video prin 3G cu alte terminale. Tango parca avea functionalitatea asta.

 • vlad

  merci de raspuns