Modelul alb al iPhone 4 amanat datorita unor probleme cu camera?

Stim cu totii ca lansarea modelului alb al terminalului iPhone 4 a fost amantata pentru inca jumatate de an si in realitate aceasta lansare ar putea sa nu mai aiba vreodata loc acand in vedere ca aceasta este a 3-a amanare si termenul limita e destul de apropiat de lansarea urmatoarei versiuni de iPhone. Principalul motiv pentru care se zvoneste ca ar fi fost amanata lansarea pana acum are legatura cu imposibilitatea de a gasi o metoda de a face toate componentele in aceeasi nuanta de alb, insa acum revine in actualitate o alta prezumtie, inas de data aceasta este vorba despre camera terminalului. Terminalul iPhone 4 are o camera foarte buna care in conditii normale scoate poze mai mult decat bune pentru un telefon mobil, insa se pare ca la terminalele albe situatia e putin diferita. Datorita faptului ca Apple a folosit panouri de sticla pentru constructia terminalelor s-ar parea ca exista o mica problema cu disiparea luminii la modelul alb datorita culorii carcasei.

Because both the front and back of the iPhone 4 is made of glass, Apple has to be very careful about light leaking out of the seams and through the backplate of the handset, since they can’t just slap another layer of coating to fill the gaps. On the black iPhone 4, this isn’t as big of a problem, but the white iPhone 4′s back is naturally more transparent than the black’s. Hence the delay.

Conform acestei teorii modelul alb al iPhone 4 face poze mult mult mai slabe calitativ datorita acestei probleme cu camera si acesta ar fi principalul motiv pentru amanarea lansarii. Se pare ca Apple ar obliga toti producatorii de carcase acreditate sa isi testeze riguros produsele astfel incat sa nu obtureze obiectivul camerei si sa nu abia impact asupra calitatii pozelor facute cu camera telefonului. Nu stiu daca aceasta teorie cu camera are vreun sambure de adevar sau nu, insa cert e faptul ca Apple a amanat deja de 3 ori lansarea acestui terminal si exista o problema destul de grava cu el.

Voi ce parere aveti?