Prima Pagina Apple Apple vinde iPhone 4 decodat si in Germania

Apple vinde iPhone 4 decodat si in Germania

Incepand de astazi Apple va comercializa in Germania, prin intermediul magazinului sau Online dar si a celor fizice, terminale iPhone 4 decodate. Pana astazi in Germania T-Mobile detinea exclusivitatea privind comercializarea terminalelor iPhone, insa astazi Vodafone Germania a inclus terminalul in oferta proprie astfel exclusivitatea celor de la T-Mobile a luat sfarsit si odata cu ea Apple a schimbat strategia privind vanzarile. Germania a intrat in sfarsit astfel in randul tarilor europene unde iPhone 4 este comercializat decodat de catre Apple, iar pretul de achizitie pentru terminale este de 629€ pentru iPhone 4 16GB si 739€ pentru iPhone 4 32GB.

Apple vinde iPhone 4 decodate in majoritatea tarilor unde are magazine, insa pana astazi Germania era o exceptie in acest sens. Se pare ca Apple adopta o strategie complet noua si interesanta cu privire la comercializarea terminalelor iPhone si e destul de posibil ca in viitorul apropiat sa achizitionam doar terminale iPhone decodate din fabrica.

 • GSMMANIAC

  ADICA E 629E LA LIBER SI DECODAT DIN FABRICA ? NEVERLOCKED ?? HMM CAM GREU DE CREZUT ! PRESUPUN CA E DE DECODAT DAR PRETU ALA DE 629EURO MAI ESTE INSOTIT DE CEVA ….

 • In Franta e acelasi pret, in Marea Britanie e 600. Ce e asa greu de crezut?

 • George

  in anglia este 599 de lire cel de 32GB si 499 cel de 16GB. si sunt neverlocked din fabrica.

  http://store.apple.com/uk/browse/home/shop_iphone/family/iphone?mco=MTE2NTQ

  trebuie sa ai cont itunes inregistrat in anglia ca sa-l achizitionezi.

 • gxg2009

  e vreo sansa ca , prin ianuarie sa zicem, pretul la i4 in anglia sa scada? acestea deblocate din fabrica

 • Nu. Preturile in magazinele Apple nu se modifica decat atunci cand apare un model nou.

 • catalin

  Banuiesc ca 630E fara taxe,nu? Acolo ce taxe sunt?
  In Canada sunt de 13%.

 • Cu tot cu taxe din cate stiu eu. In italia e 660 cu taxele incluse, ala e pretul oficial din Apple Store si pretul ala l`am platit cand am achizitionat telefonul.