Nexus Two fabricat de Samsung si prezentat pe 8 noiembrie?

Samsung va organiza pe 8 noiembrie o conferinta in care va prezenta un nou terminal mobil ce ruleaza sistemul de operare Android OS. Conform unor surse din interiorul companiei Google, la acea conferinta Samsung va prezenta terminalul Nexus Two ce va rula Android Gingerbread 2.3 si nu 3.0 asa cum se vechiculeaza in ultima vreme. V-am spus dimineata ca pana de Craciun Google ar putea lansa terminalul Nexus Two prin intermediul unui mare retailer britanic si zvonul ar putea fi adevarat, insa se pare ca pana la urma Google va opta si pentru incheierea unor contracte cu marii operatori de telefonie din Europa pentru comercializarea terminalului  Nexus Two.

If you were thinking about buying an Android phone in the next two weeks, please stop what you are doing and read this post. Something big is coming and I think you will want to know the full details before you get tied up in another 2-year contract with your carrier.  Google and Samsung will announce the “Nexus Two” at a press conference on November 8th in New York city. The phone will be the first device to ship with stock Gingerbread (Android 2.3) and it will be available soon on multiple carriers.

De ce este importanta pentru noi vestea despre lansarea Nexus Two? Ei bine pentru ca in ziua de astazi totul se bazeaza pe concurenta si daca Apple nu are competitori seriosi atunci viitoarele iDevice-uri nu vor avea parte de noutati serioase. Google Nexus One a fost un competitor foarte bun pentru iPhone 3GS si in aproape toate testele l-a intrecut la cam toate capitolele  iar eu sper ca Google sa scoata acum un Nexus Two care sa faca acelasi lucru pentru a-i motiva pe cei de la Apple sa faca un iPhone 5 mult mai bun.

13 COMENTARII

  1. @andrei fugi mai de aici,ce ai patit,ei in 2010 deabea au implementat mega tehnologia folder,radio vor baga prin 2020 cand altii vor implementa teleportarea(spre exemplu)….

  2. @com ai mare dreptate,defapt iphone-ul este mult mai mult de atat,este o stare de spirit,iphone-ul este un vis,tu si cu tigris a-ti inteles de mult acest lucru,ca nu are radio,pfff,esti de la tara,asculti radio ce naiba,esti prost,rade lumea de tine.
    Iphone-ul este o fitza,daca vrei sa fii taran sa asculti radio,sa trimiti ceva prin bluetooth,etc..iti iei ba tarane un lg prada sa faci acest lucru,daca iti iei iphone inseamna ca ti-l iei ca sa ai cu ce te da mare,ca nu are el functii,la naiba cui ii pasa,e cool sa ai iphone,si stop.

  3. de vreme ce nu mai e offtopic, mai baieti ati auzit de radio online? merge excelent, mie imi consuna cam 70-80 mega pe luna pe deea ca asta ascult,si 8-10 ore pe zi, dar se poate si mai putin pe bitrate mai mic, cam toate posturile calumea sunt online

  4. e de coma, are un sarcasm subtil si rafinat, m-a rupt fashu. la fel de subtila e si capacitatea de a intelege ca iPhone are nevoie de net si ca daca iti iei un smartphone si-l folosesti cu prepay fara credit, doar ca sa vada lumea logo pe spate cand suni tu la Steluta, esti un roman tipic, dar un utilizator atipic de Smartphone, care nu prea se afla in targetul producatorului. E posibil sa fi observat o sectiune in iTunes numita Podcast. Ai fi uimit. Bineinteles, pt a downloada Podcasturi sau a asculta radio online ai nevoie de internet, iar tu, care n-ai simtit niciodata nevoia sa platesti o melodie cand o poti lua pe dabogea,nu crezi ca e necesar sa dai cativa euro in plus pentru a folosi o tehnologie noua, care iti aduce niste avantaje fata de cea veche.