Cofirmarea faptului ca Apple a renuntat la producerea modelului alb al iPhone 4

Ieri ni s-a spus ca lansarea modelul alb al terminalului iPhone 4 va fi amanata pana in primavara anului 2011, insa iata ca astazi Apple a facut o modificare in toate Apple Store internationale care ne da de inteles ca acest model nu va fi vreodata disponibil pentru achizitie. In cursul serii trecute Apple a scos orice referire la versiunea alba a terminalului iPhone 4 din Apple Store si eu consider aceasta miscare ca fiind un semn mai mult decat evident al faptului ca Apple a decis sa renunte cu totul la comercializarea acestui model. E destul de probabil ca Apple publice un comunicat de presa in orele urmatoare si sa anunte, ceea ce stim deja cu totii, : ca nu va mai produce modelul alb al terminalului iPhone 4.

In concluzie, daca doreati un iPhone 4 alb inca il puteti avea, insa nu mai prin achizitionarea unei carcase albe si schimbarea celei negre cu care vine in mod normal terminalul.

9 COMENTARII

  1. O firma de dimensiunea Apple,sa nu fie in stare sa produca varianta White,cu toate ca au avut enorm de mult timp la dispozitie…rusine.

  2. pana in primavara mai este…ce rost avea sa mai stea pe site daca nu se putea comanda?o sa-l bage atunci cand va fi disponibil.

  3. oricum arata aiurea pe alb i4, asa ca mare pierdere n-ar fi. si vb lui zaone, se poate face manual acasa, in stilul vechi, doar spatele alb.

  4. Rusine ca nu au scos un produs de care nu erau multumiti cum fac majoritatea companiilor ca sa mai suga niste bani de la fraieri?
    Eu unul respect decizia asta!

  5. Dar care este problema de se agita lumea atât ?:). Cu ce bine special modelul alb de cel negru ?:)… Atât tam-tam pentru ce ?:)…

  6. @ el_cid: eh, daca vezi lucrurile asa… e bine; dar scuza-ma, acest model TREBUIA sa fie pe piata inca de la lansarea celui negru, NE-A FOST PROMIS!
    si cand promiti ceva, il faci, altfel, taci din gura, zic.

    @ DjCultus: pai se agita din acelasi motiv pentru care unii vor masini albe si nu negre sau alta culoare (febra albului… you know what I mean)