MultiG permite conectarea la mai multe conturi de GMail

MultiG este o noua aplicatie disponibila in AppStore care va permite sa va conectati si sa folositi mai multe conturi GMail sau Google Apps in acelasi timp. Aplicatia incarca versiunea mobila a site-ului GMail, a fost special facuta pentru a rula pe iPad/iPhone si foloseste noua tehnologie a celor de la Google care permite conectarea pe mai multe adresa de e-mail in acelasi timp. Aplicatia este foarte utila pentru cei care au mai multe conturi GMail deoarece elimina necesitatea de a va deloga/reloga in conturi de fiecare data.

Iata ce functii are MultiG :

  • It uses Google’s amazing web client, which features unique features in gmail. If you love Gmail search, threading and/or labeling this app is for you.
  • It uses iMap to get unread counts and optionally sets a badge on you icon telling you how many unread messages remain. Since this uses iMap you get unread message count rather than threads.
  • The first two accounts are free. You can unlock unlimited accounts via in app purchase. Purchase on iPhone or iPad and use it on both.
  • It opens external links inside the app for quickly looking at a link and then getting back to email.
  • Instapaper integration on external links.

MultiG este disponibila gratuit in Ro AppStore si o puteti descarca de aici.