Prima Pagina Google Samsung neaga posibila fabricare a terminalului Nexus Two

Samsung neaga posibila fabricare a terminalului Nexus Two

Zilele trecute v-am prezentat intr-un articol poza de mai sus care conform celor de la Gizmodo reprezinta terminalul Nexus Two care ar urma sa fie prezentat de Samsung peste doar o saptamana. Desi ce de la Gizmodo sustin ca informatiile lor provind de la o persoana care a testat terminalul pentru cateva minute, se pare ca Samsung neaga cu vehementa ca ar lucra impreuna cu Google la producerea acestui terminal. Un oficial a companiei a declarat ieri pentru un site din Coreea ca in momentul de fata Samsung si Google lucreaza impreuna doar pentru fabricarea Samsung Galaxy Tab si ca Nexus Two este un proiect in care compania Samsung nu este implicata.

Nu ar fi prima oara cand o companie neaga niste zvonuri, totusi sa ne aducem aminte ca Gizmodo a prezentat terminalul iPhone 4 cu cateva luni inainte de lansarea sa oficiala sa ca si acest articol despre Nexus Two ar putea fi la fel de adevarat.

  • bycxc

    de lansarea sa oficiala sa ca si

  • Tigris Regalis

    … însă atunci când s-a furat iPhone 4 aflat în Field Verification Test nu a negat nimeni nimic. Dacă Samsung a negat, nu pot da înapoi fără să-și piardă obrazul.

  • Apple avea foarte multe de pierdut daca spunea ca ala e iPhone 4. Samsung in schimb nu are nimic si nici Google.

  • danbolba

    pey nu ar fi mai normal sa faca impreuna cu HTC?daca au fct nexus one cu htc nu vad dc nu ar face nexus two tot cu htc?