Hands-on cu Nexus Two

Cei de la Gizmodo au reusit sa obtina cateva impresii ale unei persoane ce a avut ocazia de a vedea si folosi un terminal Google Nexus Two pentru cateva minute si daca e sa ne luam dupa ele atunci Google Nexus Two va avea un impact mult mai mic decat precedenta versiune. Conform celor de la Gizmodo Nexus Two seamana foarte mult cu Samsung Galaxy S, fiind o versiune usor imbunatatita a acestuia cu o camera frontala pentru apeluri video sau video chat, acelasi ecran Super AMOLED de 4 inch si un design usor modificat. Despre componentele interne nu se stiu prea multe detalii insa dupa cum il descriu cei de la Gizmodo pare a fi destul de dezamagitor noul telefon al celor de la Google.

Imaginea de mai sus reprezinta aproape corect noul terminal si sincer sa fiu din punct de vedere al design-ului arata destul de bine, dar daca din punct de vedere hardware va fi asemanator cu Samsung Galaxy S atunci Google va avea foarte multe de pierdut. Terminalul rula o versiune noua de Android care avea destul de multe buguri deci probabil e vorba despre Android Gingerbread 2.3/3.0 care va fi disponibila odata cu noul terminal. Nexus Two va fi produs de Samsung, asa cum se stia deja,  si e posibil sa fie anuntat pe 8 Noiembrie.

4 COMENTARII

  1. Pana la urma o sa cumpere Apple Gizmodo si Engadget si tot ce mai tine de aria asta ca sa denigreze concurenta si sa-si faca reclama la Marele IPHONE. Ce-i drept chiar e mare; am trecut de la iphone la Galaxy si voi reveni la iphone.Cauza:Android -os-ul si aplicatiile facute destul de prost, daca aveam iOS pe Galaxy, era combinatia perfecta.

  2. noul nexus e o gluma proasta fata de vechiul nexus one… acela a creat practic un standard ridicat pentru viitoarele terminale cu android, printr-o calitate a materialelor si a imbinarilor net superioara fata de ce exista pana atunci, folosea metal la greu. Noul nexus two este o mare dezamagire daca va fi intradevar ca in schita aia… poate sa aiba el cel mai bun hardware, dar cu plastic lucios nu face nici o treaba si arunca la gunoi tot ce a creat cu nexus one. Singurul mare avantaj este ca va veni cu soft standard android 2.3, fara nici un UI “optimizat”. Sa speram ca update-urile de soft vor fi facute direct de google si nu de samsung, altfel situatia ar fi si mai trista.

    Deci, practic, nexus two va fi un samsung galaxy s si nimic mai mult. sunt curios ce specificatii va avea, dar am o vaga banuiala ca s-ar putea sa nu difere foarte mult de ce exista acum… cred ca un dual core este exclus.

  3. Daca suportul oficial va fi cel oferit de Samsung ca si la Galaxy S toata valva este in zadar.

    Oricum daca va iesi identic cu poza este un alt Galaxy S…de plastic.
    Pacat de hardware la Galaxy S si probabil la Nexus Two