Skyfire acceptata in AppStore, vom avea flash pe iPhone!

16

Skyfire, browserul care ne va permite sa vizualizam filme in format flash pe iDevices,  a fost acceptat in AppStore si va fi disponibil in viitorul apropiat pentru achizitie. Defapt conform celor de la CNN aplicatia ar putea fi disponibila abia joi si mi se pare destul de ciudata aceasta decizie avand in vedere ca aplicatia a fost deja acceptata de Apple. Din pacate SkyFire nu va afisa si continutul flash de pe internet ci doar clipurile video. Practic Skyfire preia continutul flash pe serverele proprii, il converteste in continut HTML 5 si il retrimite catre terminalul nostru pentru a il putea viziona.

The app won’t translate games or other non-video content that runs in Flash, however. Still, Glueck estimates that the number of websites and videos that Skyfire will open up to iPhone, iPad and iPod Touch users is in the “millions.”

Browserul Skyfire a stat in proces de review la Apple pentru mai bine de o luna insa iata ca istoria se repeta(ca si in cazul Opera) si aplicatia va fi disponibila pentru achizitie incepand cu ziua de joi. Din pacate aplicatia nu va fi gratuita ci va costa 2.99$ sau 2.39€ deoarece compania Skyfire sustine ca a investit aproximativ 25 de milioane de dolari in dezvoltarea tehnologiei pentru acest browser si trebuie sa isi recupereze cumva banii.

So, cine asteapta Skyfire?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KGai5Nf9BwU[/youtube]