Skyfire acceptata in AppStore, vom avea flash pe iPhone!

Skyfire, browserul care ne va permite sa vizualizam filme in format flash pe iDevices,  a fost acceptat in AppStore si va fi disponibil in viitorul apropiat pentru achizitie. Defapt conform celor de la CNN aplicatia ar putea fi disponibila abia joi si mi se pare destul de ciudata aceasta decizie avand in vedere ca aplicatia a fost deja acceptata de Apple. Din pacate SkyFire nu va afisa si continutul flash de pe internet ci doar clipurile video. Practic Skyfire preia continutul flash pe serverele proprii, il converteste in continut HTML 5 si il retrimite catre terminalul nostru pentru a il putea viziona.

The app won’t translate games or other non-video content that runs in Flash, however. Still, Glueck estimates that the number of websites and videos that Skyfire will open up to iPhone, iPad and iPod Touch users is in the “millions.”

Browserul Skyfire a stat in proces de review la Apple pentru mai bine de o luna insa iata ca istoria se repeta(ca si in cazul Opera) si aplicatia va fi disponibila pentru achizitie incepand cu ziua de joi. Din pacate aplicatia nu va fi gratuita ci va costa 2.99$ sau 2.39€ deoarece compania Skyfire sustine ca a investit aproximativ 25 de milioane de dolari in dezvoltarea tehnologiei pentru acest browser si trebuie sa isi recupereze cumva banii.

So, cine asteapta Skyfire?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KGai5Nf9BwU[/youtube]

16 COMENTARII

  1. Continut video de pe site-uri care au playere flash. Nu stiu daca va prelua si video online, oricum chiar daca preia veti vedea cu intarziere imaginile pentru ca trebuie prelucrate.

  2. Nu numai pentru aplicatie ci pentru intreaga tehnologie plus serverele care convertesc acele clipuri video. Mie mi se pare destul de corecta suma.

  3. 25 de milioane investiti si sa recupereze suma investita ? greu de crezut

    practic vorbind, telefonul nu prelucreaza flash, ci html5… greu de crezut ca a acceptat apple asa ceva dar Logic atata timp cat interzic procesarea directa a flash 🙂

    acum cu aplicatia asta, chiar ca nu mai au cu ce sa se laude fanii android… acum astept sa apara, ca orice produs.. reclama e buna, practica o afli dupa

  4. Am vazut la un prieten cu samsung galaxy s care avea froyo 2.2 si citeste tot continutul flash din site. Aplicatia asta chiar daca ne da voie doar la filmulete mi se pare binevenita pentru iphone

  5. pai da e o porcarie site-ul lor mobil. da o lista de filem dar nu poti da search sau sa mergi pe fiecare serial in parte. se poate rula doar ce dau ei random..
    la fel e si pa ipad si pe iphone.