Video: Masa pentru iPhone in actiune

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TCbSwOgNzZg[/youtube]

Acum cateva zile v-am prezentat cateva imagini in care era evidentiat proiectul TableConnect, o masa care imita la perfectie capacitatile ecranului touchscreen al iPhone-ului si mai mult decat atat afiseaza imaginile de pe ecranul telefonului. Astazi echipa care lucreaza la proiect a publicat primul video in care este demonstrata functionalitatea acestei mese si dupa cum vedeti in video acea masa devine practic un ecran touchscreen multitouch de 58 inch care functioneaza exact precum iPhone-ul vostru. Puteti folosi orice aplicatie din iPhone direct de pe ecranul de 58 de inch montat pe masa si puteti deschide si interactiona cu orice aplicatie exact ca si cum ati folosi iPhone-ul.

Eu unul sunt extrem de impresionat de acest proiect si parerea mea este ca aceas echipa ar trebuie felicitata pentru munca depusa in realizarea acelui dispozitiv. Acum sa fim seriosi, cine nu si-ar dori sa se joace putin pe un ecran de 58 de inch conectat la un iPhone?

UPDATE: Daca va uitati la secunda 14 observati ca defapt aplicatia din telefon nu se deschide si acea persoana apasa doar butonul de blocare a terminalului fara a a deschide efectiv aplicatia din telefon.

10 COMENTARII

  1. Vezi ZaOne, si ziceai ceva de iMac-uri cu ecrane de 21 sau 27 ca fiind greu de “manuit”!
    🙂 🙂 🙂 😀

    Dito,
    Felix

  2. Displayurile touchscreen pentru desktopuri sunt foarte greu de utilizat, plus ca dupa o perioada incepe sa te doara mana, sa amorteasca.. este foarte incomod. Steve Jobs avea dreptate 😉 Nu poti compara un display orizontal ca aceasta masa cu un display touchscreen vertical amplasat pe birou.

  3. Who said ANYTHING about being vertical?
    Again, revin, STIE CAREVA cum ar trebui sa arate un birou de computer (si vorbesc acum de computerele actuale) CU ADEVARAT ERGONOMIC (inclusiv scaunul)???

    Pun pariu ca nici de privit la TV nu stiu multi cum e corect si ergonomic, dar astea sunt alte discutii.

    Iar ce zicea SJ despre ecrane pentru laptoape, da e corect, dar NUMAI DACA te raportezi la ele ASA CUM SUNT ACUM … si el se gandeste ca doar are (cel putin) 3 feluri de produse care trebuiesc promovate, si nu sa le convearga (prea curand sau prea repede) intr-unul singur … dar …

    Dito,
    Felix

  4. dar chiar nimeni nu a bagat de seama ca in momentul cand da drumul la asa-zisul program defapt apasa butonul de power? Suuuuper FAKE!!!!

  5. frumooos rau… sa conectezi un ipad la masa asta si sa te joci cu prietenii, niste jocuri pt 2 :))

    important e ca ai avea ce sa faci cu masa asta…. imaginatie sa ai.. aplicatii sunt destule.

    in locul lui jobs as cumpara proiectul asta si l-as face accesoriu oficial apple.

    sunt curios pretul unei asemenea mese