Video: Masa pentru iPhone in actiune

10

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TCbSwOgNzZg[/youtube]

Acum cateva zile v-am prezentat cateva imagini in care era evidentiat proiectul TableConnect, o masa care imita la perfectie capacitatile ecranului touchscreen al iPhone-ului si mai mult decat atat afiseaza imaginile de pe ecranul telefonului. Astazi echipa care lucreaza la proiect a publicat primul video in care este demonstrata functionalitatea acestei mese si dupa cum vedeti in video acea masa devine practic un ecran touchscreen multitouch de 58 inch care functioneaza exact precum iPhone-ul vostru. Puteti folosi orice aplicatie din iPhone direct de pe ecranul de 58 de inch montat pe masa si puteti deschide si interactiona cu orice aplicatie exact ca si cum ati folosi iPhone-ul.

Eu unul sunt extrem de impresionat de acest proiect si parerea mea este ca aceas echipa ar trebuie felicitata pentru munca depusa in realizarea acelui dispozitiv. Acum sa fim seriosi, cine nu si-ar dori sa se joace putin pe un ecran de 58 de inch conectat la un iPhone?

UPDATE: Daca va uitati la secunda 14 observati ca defapt aplicatia din telefon nu se deschide si acea persoana apasa doar butonul de blocare a terminalului fara a a deschide efectiv aplicatia din telefon.