Prima Pagina Apple Video: iPad is Electric

Video: iPad is Electric

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jHbfi5SE_3A[/youtube]

iPad is Electric, cam asta incearca Apple sa ne transmita prin ultima lor reclama facuta special pentru tableta iPad. Spotul publicitar e facut in stilul caracteristic al celor de la Apple, adica prezentarea catorva functii impreuna cu un cuvant definitoriu pentru fiecare dintre ele. Mi-au placut intotdeauna reclamele celor de la Apple pentru modul lor de abordare a functiilor si acesta desigur intra in liniile generale a tuturor spoturilor facute pana acum. Totusi parca mai bun e spotul asta pentru iPhone 4 White.

 • chc

  wow,m-a dat pe spate,nu pot sa imi mai revin la asemenea minunatie,ceva s-a rupt in mine,magnific,opera de arta,inimioare inimioare inimioare….

 • o tableta interesanta cu un marketing intensiv = o super smechera tableta 😀

 • Razvan

  abia astept ipad2 cu usb si camera

 • silviu

  ai vazut ce scrie la sfarsitul videoclipului?! “….. Game out soon. Extra hardware needed.” se refera la jocul ala cu monstrii ca trebuie sa apara curand? si de hardware ii vorba oare de chitara sau e legat de hardware-ul ipdaului?!

 • com

  ce mai cauta ass-loveru CHC pe situl asta?

 • chc

  destepti ca tine,mor de dragul vostru cum va laudati,cum va felicitati intre voi pentru succesele apple,de parca ar fi ale voastre,imi place la nebunie sa vad oameni disperati in asa fel incat inebunesc cand altii nu iubesc la fel de necontenit produsele apple,tu unul cred ca faci dragoste cu tableta ipad,tigris face cu imac-ul,poate imi gasesc si eu o iubita din asta,acum stii ce caut assule?

 • chc fie ca iti place sau nu aici sunt si iubitori ai produselor Apple. Daca tu alegi sa ii ataci pe fiecare in parte atunci e destul de clar ce fel de persoana esti. Aici nu sunt persoane carora le place microsoft, google, android sau mai stiu eu ce, e vorba de Apple si e normal sa fie persoane carora le plac produsele Apple si le lauda.
  Daca ai venit sa faci trolling atunci e ok, putem sa incepem cu cenzurarea si gata.

 • chc

  eu ii atac pe fiecare in parte??nu am voie sa imi spun o opinie ca repede sar pupi astia 2,ia vezi mai in urma,cine m-a facut agramat,boland,asslover,etc,cum ei au dreptul la opinie,eu de ce nu as avea,trebuie cumva ca toti userii care intra pe acest site sa iubeacsa neconditionat si orbeste ca astia 2?imi spun parerea si atata tot,dar daca ei se cred mai cu mot,le dau peste bot,atata tot.

 • glm

  @zaone e putin incorect sa-l pui la colt pe @chc, luand apararea altora si mangaindu-i pe crestet – lasa-i sa raspunda singuri, daca au argumente. Da, sunt de acord ca aici sunt iubitori ai produselor apple, dar o opinie putin diferita e binevenita, mai taie din elanul orb al unora de a ridica in slavi o companie la al carei profit nu au contribuit decat cumparandu-le pe bani grei produsele.

 • glm

  de ex. tie iti place asa argumentatie si limbaj: “ass-loveru”?

 • glm

  incurajeaza si tu decenta, limbajul logic si argumentat, nu lasa site-ul tau sa coboare nivelul.

 • Bun, spuneti ce vreti dar nu va mai atacati, vorbiti frumos si fara injurii, cred ca sunteti capabili macar de atat.