Infinity Blade – Noul joc pentru iOS facut de Epic Games

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jqYi_WRq6M4[/youtube]

Nu stiu daca va aduceti aminte sau nu insa la conferinta de pe 1 septembrie cand a fost prezentat iPod Touch 4G, Apple a dat ocazia celor de la Epic Games sa ne prezinte cateva scene din noul joc Project Sword (la acea vreme) bazat pe motorul grafic Unreal 3. Imediat dupa conferinta in AppStore a aparut aplicatia Epic Cidadel care ne dadea posibilitatea de a testa “uimitoarea lume” din jocul celor de la Epic Citadel si era practic un teaser pentru jocul final ce urmeaza sa apara. De atunci si pana acum cei de la Epic Citadel au lucrat intens la dezvoltarea jocului si cu ocazia asta s-au gandit sa ii schimbe si numele din Project Sword in Infinity Blade, o idee buna as zice eu deoarece noul nume este mult mai impunator si mai potrivit pentru un proiect de o asemenea anvergura.

Taking handheld gaming to new heights, the graphically intense “Infinity Blade” features adrenaline-fueled sword battles and epic boss fights set in the realm of a fully 3D castle. The game’s robust single-player mode features an intuitive combat interface and simple touch controls which enable hardcore and casual gamers alike to engage in fun, furious battles. As play progresses, players gain experience, build stats and earn more powerful items to prepare their knight for the final encounter with the game’s nemesis, the God-King.

Infinity Blade este un RPG de toata frumusetea si va contine tot felul de lupte cu sabiile si alte arme medievale, va permite jucatorilor sa lupte impreuna impotriva monstrilor din environment sau sa lupte unul contra altuia, va fi un joc “epic” facut de una dintre cele mai mari companii producatoare de jocuri din lume. Jocul ar urma sa functioneze atat pe iPhone/iPod Touch cat si pe iPad, ar trebui sa fie disponibil pana la inceputul sarbatorilor, deci undeva in prima parte a lunii decembrie si desi oficial nu se cunosc detalii privind pretul, eu spun ca va fi unul destul de mare.