LG Optimus Pad cu procesor dual-core va concura cu iPad 2

Se pare ca LG pregateste o tableta destul de puternica pentru inceputul anului 2011, tableta cu care in mod sigur va incerca sa fure din cota de piata a tabletei iPad care se ridica acum la 95%. Noua tableta a celor de la LG va fi disponibila in primul semestru al anului 2011, va rula Android Honeycomb(o noua versiune a Android OS special facuta pentru tablete), va vea un ecran de 8.9 inch si un procesor dual-core pe un chip Tegra 2. Daca e sa ne luam dupa poza de mai sus atunci tableta pare a avea un design “imprumutat” de la tableta iPad, insa specificatiile sunt foarte interesante, mai ales acel procesor dual-core care(daca va fi implementat) va fi probabil mai bun decat ce ne pregateste Apple.

In ultima vreme au fost anuntate din ce in ce mai multe tablete insa putine dintre ele se dovedesc a se ridica la nivelul tabletei iPad cel putin deocamdata. Android OS este mai mult decat nepotrivit pentru internet tablets insa daca Google va reusi sa faca o versiune speciala pentru tablete atunci sistemul de operare ar putea avea o sansa impotriva iOS, dar desigur ca nu doar sistemul de operare trebuie modificat ci intreaga infrastructura a Android.

6 COMENTARII

  1. Nu astept nimic revolutionar din partea Google sau Microsoft… Momentan, nu sunt capabili, se observa clar. Am inceput sa ma gandesc serios la iPad 2… cred ca ar putea sa-mi inlocuiasca cu brio actualul notebook… we will see…

  2. O tableta ca sa devina utila ar trebui sa ruleze Windows sau Mac OS. Restul le consider niste jucarii inutile: Ipad un Ipod urias, cele cu Android niste telefoane mari.

  3. Chrome OS are nevoie de mouse, L-am instalat in Parallels pe Mac. E practic Browserul Google Chrome cu Google Apps implementate altfel. E mai slab decat Android