Prima Pagina 3G ApplePeel pentru iPad va aduce functia de telefonie pe iPad Wi-Fi

ApplePeel pentru iPad va aduce functia de telefonie pe iPad Wi-Fi

Va mai aduceti aminte despre ApplePeel 520? Daca da, atunci aflati acum ca aceeasi companie din spatele celebrului accesoriu pentru iPod Touch lucreaza la fabricarea unei versiuni si pentru tableta iPad. Practic acest accesoriu aduce functia de telefonie pe terminalele iPod Touch si compania producatoare s-a aliat cu un partener din SUA care va investi o suma considerabila de bani in dezvoltarea unei versiuni pentru tableta iPad. Versiunea pentru iPad va permite posesorilor tabletei iPad Wi-Fi sa se conecteze la o retea de date folosind chip-ul GSM integrat in ApplePeel 520, deci vor avea posibilitatea de a se conecta la internet oriunde si oricand, insa in acelasi timp vor avea in accesoriu o baterie de rezerva care le va incarca tableta iPad in timp ce navigheaza pe internet.

ApplePeel 520 pentru iPod Touch costa doar 99$(cu livrare inclusa), iar pentru posesorii de iPod Touch investitia merita avand in vedere ca terminalul in sine este mult mai ieftin decat un iPhone. La iPad situatia e putin mai complicata pentru ca diferenta dintre iPad Wi-Fi si iPad 3G+Wi-Fi este de doar 130$, deci accesoriul ar trebui sa aiba cam acelasi pret ca si fratele sau mai mic altfel nu isi va avea rostul pe piata.

Ce parere aveti, este sau nu este util un asemenea accesoriu pentru iPad?

  • Mircea Mihai

    Nu este. Pe langa acest adaptor trebuie sa platesti si netul. Mai bine iei un abonament de net de la orange si un router wireless cu baterii (mifi parca se numea) ca iesi mai bine la pret si nici nu mai pui greutate pe iPad ca si asa e destul de obositor daca il tiii in mana pentru mult timp.

  • Si daca imi iau adaptorul asta plus o cartela DiGi? Nu ies mai ieftin cumva? Intr-adevar calitatea nu e aceeasi dar totusi, un abonament de la Orange cu trafic care sa iti ajunga pentru iPad e nesimtit de scump.

  • onu

    Are si DiGi microsimuri cu abonament numai de internet?

  • Microsim-uri nu dar poti face din SIM microsim.