Video: Acum exista o metoda mult mai simpla de a instala Android pe iPhone folosind Bootlace

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OcW9ueO7TeU[/youtube]

Dupa cum probabil stiti deja diferite versiune de Android(inclusiv 2.2 Froyo) au fost modificate pentru a functiona pe terminalele iPhone 2G/3G si cea mai facila metoda de a instala Android pe telefonul vostru era programul iPhoDroid pentru Windows/Mac. Pentru ca acel proiect a fost suspendat, cpich3g(un membru Dev Team) s-a gandit ca ar fi mult mai simplu sa faca o aplicatie pentru iOS care sa instaleze intreg sistemul de operare Android fara ca utilizatorul sa aiba efectiv prea multe de facut. Dupa cateva luni de development iata ca avem aplicatia disponibila in Cydia si este foarte foarte usor de folosit.

Aceasta aplicatie este compatibila cu :

 • iPhone 2G : iOS 3.1.2 si 3.1.3;
 • iPhone 3G : iOS 3.1.2, 3.1.3, 4.0, 4.0.1 si 4.1.

Pentru a o folosi trebuie sa veti jailbreak facut cu :

 • PwnageTool;
 • redsn0w;
 • blackra1n.

Bootlace 2.1 a fost facuta folosind codurile sursa ale proiectului iDroid si va instaleaza Android 2.2 Froyo pe terminalul vostru. Instalarea este foarte simpla puteti urmari clipul video sau pasi ide mai jos :

 • deschideti Cydia si adaugati repo-ul http://repo.neonkoala.co.uk din care instalati aplicatia Bootlace 2.1;
 • deschideti aplicatia Bootlace din SpringBoard si ea va incepe sa faca modificari iOS-ului pentru a permite instalarea Android dupa care va reseta telefonul pentru a implementa setarile;
 • dupa repornire deschideti Bootlace, mergeti in tab-ul OpeniBoot si aplicatia va incepe sa instaleze iBoot(un program necesar pentru instalarea Android) – procesul va dura putin asa ca aveti rabdare.

Dupa terminarea instalarii telefonul se va reseta si va trebui sa aveti Android gata instalat.

27 COMENTARII

 1. am instalat…merge excelent…iphone 3g am….dupa repornire deschideti Bootlace, mergeti in tab-ul OpeniBoot si aplicatia va incepe sa instaleze iBoot(un program necesar pentru instalarea Android) – procesul va dura putin asa ca aveti rabdare….de fapt nu est instalat niciun android dupa pasul asta….trebuie sa intri in bootlace dai la ultima secventa….aia cu imaginea android de jos si dati install la android…apoi asteptati si …gata…merge sa si sun de pe el…revin cu detalii..

 2. camera nu merge..netul merge pe wifi….la mine se incalzeste iphoneul cam tare…acum m am convins si de android…este praf fata de ios…ce mi place la el este UI ul homescreen …atat…se mai incalzeste la cineva??

 3. daaa,de aia este infect,ca nu merge pe iphone,dupa tine,oare android,a fost cumva optimizat pentru iphone?Nu evident,dar totusi merge,cat despre incalzit,hai sa fim seriosi,ce fara android nu se incalzeste?Joaca un joc,intra cateva minute pe net,etc,si ai sa vezi ca la fel se incalzeste si pe faimosul IOS,eu am 3gs in jocuri si pe net ma arde la mana.

 4. deci nu e de la mine treaba cu incalzirea iphoneului…probabil ca cel care a facut aplicatia stie deja de problema si sunt sigur k o sa scoata multe update uri pt repararea bugului….

 5. @Stefan Bogdan: Daca vrei sa vezi ce inseamna Android probeaza-l pe un telefon facut pt acest sistem de operare. Pe Iphone este normal sa mearga nasol.

 6. daca vrei sa il folosesti iphone 3G cu FROYO am gasit o metoda cum sa ii pui ton de apel cand te suna cineva 🙂 downloadezi orice mp3 prin wi-fi cu browserul incorporat,apoi iei de pe sharemobile.ro aplicatia music player pro,o instalezi apoi ai o optiune ca sa setezi ca ton de apel melodia care o asculti.bafta.P.S.se incalzeste cam tare cand ruleaza pe android.

 7. Am instalat Android 2.2 pe iPhone 2G si am urmatoarele probleme:
  1. instalarea a decurs foarte bine, dar nu am retea (unknow network).
  2. nu are tonuri de apel (este silent) si nici nu pot fi alese tonuri de apel;
  3. Sistemul se misca cam greoi, telefonul se incalzeste foarte tare.

  Ce trebuie facut pentru a dezinstala? Se poate dezinstala din: bootlace=>iDroid=>remove?