Prima Pagina Android Versiunea iPhoDroid pentru Windows compatibila cu iPhone 2G va fi gata maine

Versiunea iPhoDroid pentru Windows compatibila cu iPhone 2G va fi gata maine

Se pare ca proiectul iPhoDroid nu e suspendat deloc, developerii lucrand din greu la actualizarea versiunii pentru Windows astfel incat aceasta va fi compatibila si cu iPhone 2G. Developerul aplicatiei a anuntat pe site-ul iPhoDroid ca maine va fi disponibila aceasta noua versiune, dar nu uitati ca precedenta a avut parte de intarzieri deci e posibil ca si aceasta sa nu fie lansata chiar dupa anunt. Din pacate nu sunt anuntate rezolvarile vreunor buguri ale versiunii pentru iPhone 3G, insa daca developerul nu a anuntat nimic asta nu inseamna ca noutatile nu vor veni. Voi reveni maine cu alte detalii daca noua versiune va fi disponibila.

Daca aveti un iPhone 3G atunci puteti descarca ultima versiune stabila de aici si puteti urmari tutorialul acesta pentru a instala Android 2.2 Froyo pe terminalul vostru.

 • stefan

  intrebare… ce interes as avea sa pun android-ul pe iphone atata vreme cat nici macar nu face unlock??

 • Serban

  Răspuns: îl pui ca sa vezi cum e Androidul. Nu ca sa deblochezi telefonul.

 • Tudor

  Odata instalat Android se poate dezinstala fara sa fac restore la telefon?

 • Eman

  Stefan: ai instalat vreodata o distributie de linux pe pc-ul tau? Daca da, de ce? Eu an Froyo pe iPhone. Pot spune ca are minusuri….la gramada, dar sunt si chestii interesante care merita incercate sau folosite macar odata. Si daca tot exista sansa de a incerca aces OS pe un tel care le suporta pe amandoua, fara sa cumperi un alt telefon, atunci de ce sa nu profitam de ea? Mai ales ca este free!

 • axelm

  Nu reusesc sa scap de mesajul “error extraction procedure” dupa ce dau shoot..poate are cineva o explicatie..

 • stefan

  @eman: normal ca am instalat cam toate sistemele de operare posibile pe pc-urile mele. Acum am hackintosh deci…

  Problema era ca, oricum ai lua-o, ios sau os 3.0 sunt perfecte pt iphone. As pune Doar de test Androidul dar sunt convins ca m-as intoarce la ios. daca vreau android, imi iau un Samsung Galaxy S.

  Ce e cert e ca o sa-mi iau un tel cu win7. Si din prezentari si din experienta amicilor mei din Silicon Valey care testeaza jucaria, rezultatele par a fi exceptionale. Dar sa vedem realitatea.. 😉

 • Alex

  Am incercat aplicatia pe Iphone 3G, nu va recomand… se misca ingrozitor de incet daca face asa pe 3G pe 2G nici nu vreau sa ma gandesc cat de ” rapida” o sa fie.

 • Pingback: Video: Acum exista o metoda mult mai simpla de a instala Android pe iPhone folosind Bootlace()