Versiunea iPhoDroid pentru Windows compatibila cu iPhone 2G va fi gata maine

Se pare ca proiectul iPhoDroid nu e suspendat deloc, developerii lucrand din greu la actualizarea versiunii pentru Windows astfel incat aceasta va fi compatibila si cu iPhone 2G. Developerul aplicatiei a anuntat pe site-ul iPhoDroid ca maine va fi disponibila aceasta noua versiune, dar nu uitati ca precedenta a avut parte de intarzieri deci e posibil ca si aceasta sa nu fie lansata chiar dupa anunt. Din pacate nu sunt anuntate rezolvarile vreunor buguri ale versiunii pentru iPhone 3G, insa daca developerul nu a anuntat nimic asta nu inseamna ca noutatile nu vor veni. Voi reveni maine cu alte detalii daca noua versiune va fi disponibila.

Daca aveti un iPhone 3G atunci puteti descarca ultima versiune stabila de aici si puteti urmari tutorialul acesta pentru a instala Android 2.2 Froyo pe terminalul vostru.

Articolul precedentSHAtter va fi un tethered jailbreak
Articolul următorVideo: iOS 4 clonat pe un terminal HTC
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.