Poza: Ce asteapta lumea de la iPhone 5

iPhone 4 a reprezentat un “salt tehnologic” atat de “mare” pentru Apple incat lumea se intreaba ce vom vedea oare la lansarea iPhone 5 daca Apple a adus atatea noutati anul acesta. Ei raspunsul la aceasta intrebare il aveti descris destul de clar in poza de mai sus. Desi poza este doar o caricatura, totusi ce “asi” are Apple in maneca anul viitor pentru a uimi lumea intr-o masura cel putin la fel de puternica precum a uimit-o anul trecut?

5 COMENTARII

  1. Nu cred ca Apple va umbla la partea de design in schimb mă astept la noutati dpdv software si hardware. Nu m-ar mira sa puna 2placi video ,2 baterii sau 2core-uri.Poate vor adaugă widgets in lockscreen,un nou layout pt springboard si de ce nu theme marca Apple. Nu mă astept ca iPhone 5 sa fie un mare buf ci mai degrabă o varianta imbunatatita a i4 iPhone 4s.

  2. Ar fi bine sa faca un ecran mai mare ca suprafata de afisare! Loc este si pe actualul Iphone 4. Nu stiu de ce au pastrat aceeasi dimensiune in ultimii 4 ani ! Un telefon asa potent hardware putea sa vina cu un ecran un pic mai mare. De unde se termina dispalyul pana unde se termina telefonul mai e loc o gramada. Nu credeti ? Nu trebuie un telefon mai mare ca lungime. Pe I4 e loc destul ca sa mai ”traga” de ecran !

  3. Cred ca ce a zis prn mai degraba nu vor umbla mult la el , probabil se va mai umbla pe la cache-ul procesorului , frecventa ramilor , un pic pe la baterie un pic pe la camera (optimizata mai bine) etc in schimb cred ca peste 2 generatii o sa rupa gura targului din nou 😉

  4. Nu cred vor fi mari modificari fiindca vor astepta tehnologia 4g… Vor fi modificari ca sa concureze cu celalate smartphoneuri pentru a mentine suprematia si atat. Ceva modificari radicale vor fi in cativa ani