Video: iOS 4 ruland pe o \”clona\” a Samsung Galaxy S?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QtPwCelGWvM[/youtube]

Acum aproape 2 luni v-am prezentat un clip video in care era demonstrat faptul ca un terminal HTC poate rula iOS 4.x desi in mod normal acest sistem de operare ar trebui sa functioneze exclusiv pe iDevices si cu hardware Apple. Atunci parea a fi vorba despre o adevarata realizare a unui programator care a reusit sa porteze sistemul de operare iOS pe un HTC Magic ce rula destul de satisfacator ultima versiune de iOS scoasa de Apple. Acum in clipul video de mai sus cineva incearca sa ne faca sa credem ca o clona facuta dupa Samsung Galaxy S ruleaza iOS 4 insa in realitate e vorba doar despre un iPhone 4 usor “tunat” pentru a da senzatia ca e defapt un alt terminal.

Desi clipul video e fake poate unii nu isi vor da seama din prima despre ce e vorba si vor spune ca, chinezii au facut-o din nou si au reusit sa porteze cu succes iOS 4 pe un terminal care in mod normal nu ar putea rula acest sistem de operare, insa defapt nu e decat o mica gluma facuta de un chinez.

7 COMENTARII

  1. cine ar putea crede ca ala este un samsung galaxy S,de la o posta se vede ca este iphone 4 cu un logo de samsung galaxy,iar la partea de jos este pusa o carcasa ceva….mda.