Prima Pagina iPad Samsung Galaxy Tab costa 729€ la Vodafone

Samsung Galaxy Tab costa 729€ la Vodafone

Astazi Vodafone a anuntat ca introduce oficial tableta Samsung Galaxy Tab in oferta proprie, anuntul venind la doar 3 zile dupa ce Orange lansase tableta in reteaua proprie de distributie. Avand in vedere ca ambii operatori aveau tableta disponibila pentru achizitie, singurul lucru pe care clientul il poate face acum este sa se hotarasca de la care operator sa achizitioneze tableta si daca achizitia poate fi facuta fara incheierea unui abonament. Din pacate Orange(ca si in cazul terminalului iPhone 4) nu ofera posibilitatea de a achizitiona aceasta tableta fara incheierea unui contract, insa Vodafone permite acest lucru si comercializeaza tableta la pretul de 729€, un pret mai mic decat cel al magazinelor online.

Parerea mea este ca preturile sunt foarte mari pentru Romania, chiar si in cazul abonamentelor, insa la acest capitol Orange are o oferta mult mult mai buna decat Vodafone. Tableta celor de la Samsung are un pret mult mai mare decat al tabletei iPad si din punctul meu de vedere nu este justificat mai ales ca in momentul de fata tableta iPad acapareaza 95% din piata tabletelor. Nu vreau sa ma gandesc la ce pret va fi disponibila tableta iPad in Romania insa avand in vedere ca Vodafone comercializeaza Samsung Galaxy Tab la un pret mai mic decat al magazinelor online incep sa ma gandesc, ca totusi exista motive de a privi cu incredere spre viitor.

Din punctul meu de vedere Vodafone are un mare plus pentru modul in care a stabilit pretul pentru aceasta tableta.

 • bOse

  Cu 729euro imi cumpar ursulet din germania

 • cashix

  Sa nu uitam ca si iphone 4 are oferte bune la orange,cred ca si ipad-ul cand va ajunge la noi va beneficia de o oferta buna.

 • Nu are preturi bune… daca avea preturi bune vindea mult mai multe terminale.

 • Blitzkrieg

  Stati linistiti ca ipadul fara 800 € (si asta cred ca o sa fie cu abonament) nu il luati de la reselleri cand o aparea

 • mctano

  oricum este exagerat pretul indiferent de cel care il vinde.
  vb lui b0se, de banii astia..