Prima Pagina aplicatii Video: iPhone folosit pentru a controla jocuri afisate pe un ecran TV

Video: iPhone folosit pentru a controla jocuri afisate pe un ecran TV

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6wkRtztB7OA[/youtube]

Probabil unii dintre voi si-ar dori sa aiba posibilitatea de a juca anumite jocuri pentru iDevices pe ecrane mari, cum ar fi de exemplu ecranul unui televizor, dar sa foloseasca totusi iDevice-ul pentru a controla miscarile din joc. Ei bine in clipul video prezentat mai sus aveti o mica demonstratie a aplicatiei Incident care ne permite sa jucam jocuri pentru iOS pe un ecran TV folosind o tableta iPad conectata cu un cablu VGA la un Apple TV si un iPhone conectat la tableta iPad pentru a controla actiunile din joc. Stiu ca este destul de complicat sa faceti acest lucru avand in vedere ca e vorba de 3 iDevice-uri diferite, insa ca si idee mie mi s-ar parea grozav sa pot juca anumite jocuri pe ecranul televizorului.

Pentru ca intregul proces sa functioneze este nevoie ca aplicatia sa ruleze efectiv pe tableta iPad, sa se faca o conexiune fizica la Apple TV care afiseaza imaginile pe ecran, plus o conexiune wireless la iPhone care actioneaza ca si game controller. Ce parere aveti, ati da bani pe un dispozitiv ceva mai simplu care v-ar permite sa faceti asta?

 • sweetboyady

  Never!

 • ticu

  nu as da bani in plus in schimb o sa caut o soluție cât mai ieftină. e o idee buna, dar eu m-as multumi sa fie legat direct la ecran/tv. după ce dai 2-300 de euro pe un iPhone nu-ți mai arde de alte cheltuieli, nu?

 • stefan

  Din cate am inteles exista o aplicatie in cydia care iti afiseaza continutul ecranului pe un televizor cu ajutorul unui cablu tv out astfel ca jocul e afisat pe tv…asa sa fie..stie cineva de asa ceva??

 • TvOut parca se numeste aplicatia.

 • vali

  da, insa cablul trebuie sa fie original. eu am cumparat un astfel de cablu cu doar 50 ron fata de peste 100 cat este cel original si mi-a mers 1 minut pana s-a prins ca nu e original dupa nu a mai vrut. am inteles ca ar trebui instalat nu stiu ce .deb parca, dar nu am gasit pe nimeni care sa imi zica ce si unde trebuie instalat.

 • Stefan Bogdan

  ca sa mearga un cablu care nu e original instalezi din cydia aplicatia resuported..