Prima Pagina accesorii Video: ZaggMate – o carcasa de aluminiu cu tastatura fizica pentru iPad

Video: ZaggMate – o carcasa de aluminiu cu tastatura fizica pentru iPad

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LZ4ZV2elMYQ[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=u05uotUd22Q[/youtube]

ZaggMate este un nou accesoriul produs de celebra firma Zagg care este cunoscuta in special pentru foliile InvisibleSHIELD care protejeaza milioane din intreaga lume de dispozitive de zgarieturi si lovituri. ZaggMate este o carcasa din aluminiu, care arata aproape identic cu carcasa din spate a tabletei iPad, ce este comercializata in 2 versiuni : una cu o tastatura bluetooth fizica – video 1; si o alta fara tastatura fizica – video 2. Trebuie sa recunosc faptul ca accesoriul arata foarte bine si este foarte util pentru cei care doresc sa inlocuiasca deja clasicul netbook cu o tableta iPad de la Apple.

Desi ZaggMate pare tentant, pretul accesoriului este destul de piperat, astfel ca versiunea cu tastatura costa 99$, in timp ce versiunea fara tastatura costa 69$.

Daca tot suntem la subiectul tastaturi pentru iDevices va prezint si aceasta tastatura bluetooth fizica special facuta pentru iPhone. Ea este compatibila cu iPhone 3GS/4 si functioneaza atat cu Mac-uri cat si cu PC-uri. Tastatura costa 100$ si facand o comparatie intre ZaggMate si Omnio WOWKeys as spune ca acei 100$ ar merge investiti in ZaggMate.

 • B06DAN

  Frate e tableta nu laptop. La ce sa foloseasca o tastatura fizica?? ii strica aspectul

 • Pentru cei care inlocuiesc in netbook/laptop e utila. Tastatura de pe ecran nu e chiar atat de comoda.

 • al

  nici nu exista zaggmate pe site-ul oficiall de la zagg si nici pe ebay.

 • scalpel_diem

  Ceva mai stupid nu am vazut, sa cuplezi la o frumusete de ipad o tastatura si sa il mai bagi si intr-o carcasa. Este ca si cum ai avea o gagica supermodel si i-ai pune un sac pe cap, de frica sa nu ti-o f… altzii. Asta e, se zgarie se zgarie, dar ipadul nu merita nici “protejat” si nici “protezat” cu o tastatura…parerea mea 🙂

 • Interesanta comparatie :))