Prima Pagina Apple iTunes 10.1 nu a fost lansat ieri, nu vom avea nici iOS...

iTunes 10.1 nu a fost lansat ieri, nu vom avea nici iOS 4.2 maine?

Joi seara a aparut un zvon, cu o informatie “sigura” de la o sursa din interiorul AT&T, conform caruia iTunes 10.1 si Mac OS X 10.6.5 ar urma sa fie disponibile ieri iar iOS 4.2 ar urma sa fie disponibil maine. Ei bine doar jumatate din ce trebuia sa se intample ieri s-a intamplat in fapt, adica Mac OS X 10.6.5 a fost intr-adevar lansat insa iTunes 10.1 nu si nici nu exista semne ca s-ar lansa astazi. Avand in vedere noua situatie, putem spune ca lansarea iTunes 10.1/iOS 4.2 nu va avea loc saptamana aceasta? Sigur ca putem, insa daca e adevarat sau nu vom vedea zilele urmatoare. In general Apple face publica o noua versiune a iTunes cu cel putin  2 – 3 zile inaintea lansarii unui update important pentru iOS deci ar fi logic sa presupunem ca iOS 4.2 nu va fi disponibil saptamana aceasta.

 • catanzaro27

  Eu nu inteleg ce ii impiedica pe Apple sa lanseze de exemplu azi fw 4.2, in 1-2 zile apare jailbreak si unlock si in a 3-a zi Apple sa inlocuiasca fw 4.2 de pe serverele lor cu alta versiune de 4.2 care include un mic fix pt jail si unlock. Asa s-ar duce pe apa sambetei toata scena jailbreak. It raises some questions no?

 • Avand in vedere ca vorbim despre software distribuit gratuit presupun ca da ar putea-o face insa nu o vor face. Asta poti face daca esti o companie mica si nesemnificativa dar o companie de talia celor de la Apple trebuie sa anunte update-urile, trebuie sa le distinga unul de celalalt, pur si simplu nu poti face asa ceva. Besides nu au nici un interes sa faca lucrul asta pentru ca le-ar dauna din punct de vedere al vanzarilor.

 • ticu

  Deja îmi pierd răbdarea cu ăștia. Parcă fac asta intenționat.

 • catanzaro27

  Pur si simplu nu e un motiv bun sa nu o faca. Ca zici ca ii poate afecta la vanzari daca ar face-o atunci explica de ce au mai scos 4.0.2? Nu pt ce ziceam mai sus? Si iarasi ma intreb de ce n-o fac intr-o zi?

 • John

  Daca apare 4.2 nu va exista jb si unlock ? De ce mai trb sa salvam shsH u? Sau au fost doar vrajeli?

 • misu_sm

  nu sa terminat ziua…. pff

 • bogdans22

  damn it!