Prima Pagina Apple iTunes 10.1 nu a fost lansat ieri, nu vom avea nici iOS...

iTunes 10.1 nu a fost lansat ieri, nu vom avea nici iOS 4.2 maine?

Joi seara a aparut un zvon, cu o informatie “sigura” de la o sursa din interiorul AT&T, conform caruia iTunes 10.1 si Mac OS X 10.6.5 ar urma sa fie disponibile ieri iar iOS 4.2 ar urma sa fie disponibil maine. Ei bine doar jumatate din ce trebuia sa se intample ieri s-a intamplat in fapt, adica Mac OS X 10.6.5 a fost intr-adevar lansat insa iTunes 10.1 nu si nici nu exista semne ca s-ar lansa astazi. Avand in vedere noua situatie, putem spune ca lansarea iTunes 10.1/iOS 4.2 nu va avea loc saptamana aceasta? Sigur ca putem, insa daca e adevarat sau nu vom vedea zilele urmatoare. In general Apple face publica o noua versiune a iTunes cu cel putin  2 – 3 zile inaintea lansarii unui update important pentru iOS deci ar fi logic sa presupunem ca iOS 4.2 nu va fi disponibil saptamana aceasta.

emag hot deals
eMAG Black Friday 2017Reduceri eMAG November Hot Deals in aceasta pagina - din 23 noiembrie.
Flanco Black Friday 2017 reduceri

Reduceri Discount Days in aceasta pagina 17 - 19 noiembrie.

Fashion Days Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Week in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
Orange Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Friday 2017 in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
 • catanzaro27

  Eu nu inteleg ce ii impiedica pe Apple sa lanseze de exemplu azi fw 4.2, in 1-2 zile apare jailbreak si unlock si in a 3-a zi Apple sa inlocuiasca fw 4.2 de pe serverele lor cu alta versiune de 4.2 care include un mic fix pt jail si unlock. Asa s-ar duce pe apa sambetei toata scena jailbreak. It raises some questions no?

 • Avand in vedere ca vorbim despre software distribuit gratuit presupun ca da ar putea-o face insa nu o vor face. Asta poti face daca esti o companie mica si nesemnificativa dar o companie de talia celor de la Apple trebuie sa anunte update-urile, trebuie sa le distinga unul de celalalt, pur si simplu nu poti face asa ceva. Besides nu au nici un interes sa faca lucrul asta pentru ca le-ar dauna din punct de vedere al vanzarilor.

 • ticu

  Deja îmi pierd răbdarea cu ăștia. Parcă fac asta intenționat.

 • catanzaro27

  Pur si simplu nu e un motiv bun sa nu o faca. Ca zici ca ii poate afecta la vanzari daca ar face-o atunci explica de ce au mai scos 4.0.2? Nu pt ce ziceam mai sus? Si iarasi ma intreb de ce n-o fac intr-o zi?

 • John

  Daca apare 4.2 nu va exista jb si unlock ? De ce mai trb sa salvam shsH u? Sau au fost doar vrajeli?

 • misu_sm

  nu sa terminat ziua…. pff

 • bogdans22

  damn it!