Prima Pagina AirPlay Video: iPhone 3G nu va avea AirPlay pe iOS 4.2

Video: iPhone 3G nu va avea AirPlay pe iOS 4.2

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5seOiAzCdfM[/youtube]

Desi functia AirPlay a functionat pe iPhone 3G in toate versiunile beta si Applea specificat pe site-ul sau ca aceasta functie va fi disponibila pe toate iDevice-urile, iata ca in versiunea GM a iOS 4.2 functia a fost scoasa de pe iPhone 3G. Apple a incercat sa ne “convinga” la conferinta din vara ca iPhone 3G este mult prea batran sa mai ruleze iOS 4, insa destui posesori de iPhone 3G s-au incapatanat sa isi tina telefoanele si s-au “lovit” de problemele de performanta ale iOS 4. Pentru a “rezolva” aceste probleme Apple a scos Game Center din iOS 4.1 si a modificat putin sistemul de operare, insa iPhone 3G functioneaza la fel de greu. Acum in iOS 4.2 Apple a scos functia AirPlay din iOS 4.2 si probabil va spune ca a facut-o pentru a imbunatati performanta terminalului insa in definitiv iPhone 3G nu functioneaza chiar atat de grozav cu noua versiune de software.

Pentru cei dintre voi care inca nu stiu, AirPlay este o noua functie din iOS 4.2 care ne va permite sa facem streaming audio/video de pe iDevice-urile noastre, ma rog doar de pe cele considerate de Apple a fi “demne” de acest lucru.

  • stefan

    Macar sa mearga mai rapid pe 4.2 …atat vreau nu alte functii..

  • Aurelius

    Fii si tu constant in afirmatii, zaone. In unele articole lauzi kt d bine merge 3g-ul p ios 4.1, in altele zici k e jalnic. Cum e pna la urma?

  • Pai in articolul in care am prezentat acel video mi s-a parut ca merge bine, am citit intre timp comentarii ale unor utilizatori care au pus iOS 4.2 pe iPhone 3G si se pare ca nu le merge tuturor chiar atat de bine, de fapt majoritatea spun ca nu le merge mai bine decat pe iOS 4.1.
    Eu nu pot sa stau acum sa modific articolele vechi sa scriu acolo informatii noi, asta e articol recent si spun acum ce cred acum, atunci am spus ce am crezut atunci.