Clarificari privind lansarea iOS 4.2

In ultima vreme au aparut tot felul de informatii in legatura cu lansarea iOS 4.2, unele dintre ele s-au dovedit a fi neadevarate, insa pentru a afla daca celelalate sunt sau nu veridice trebuie sa asteptam pana cel putin pe 16 noiembrie. Aseara Apple a lansat o noua versiune GM a iOS 4.2 deoarece existau probleme cu functia Wi-Fi pentru tableta iPad si compania nu putea risca sa lanseze o noua versiune buguita a iOS 4.2 pentru iPad avand in vedere ca tot acest update are in centru tableta lor.

Pe langa o noua versiune GM Apple a lansat iTunes 10.1, iar asta ne indica faptul ca Apple ar putea astepta maxim 3-4 zile pana cand va lansa in mod oficial iOS 4.2 pentru toata lumea. Daca e sa ne luam dupa logica aceasta atunci iOS 4.2 va fi disponibil luni sau marti. Stiu ca multi asteptati aceasta noua versiune a iOS insa deocamdata trebuie sa asteptam, insa presim ca asteptarea e de scurta durata.

21 COMENTARII

  1. Ce-ar fi sa facem pariuri gen cele sportive? 🙂 Eu unul cred si sper ca pana cel tarziu 15.11.2010 va aparea!Voi ce spuneti?!

  2. Între timp a apărut un update la Safari și QuickTime. Browserul merită să-l încercați e foarte rapid. Legat de iOS, sper că apare cel târziu luni, nu mai am
    răbdare.

  3. Tot timpul când apare câte o actualizare majoră sunt curios dacă adaugă comenzile vocale pentru limba română.

    Eu nu am deocamdată iPhone 4 sau 3GS, deci nu pot să văd, dar când instalaţi careva, să vă uitaţi dacă au adăugat româna la funcţia Control voce. Ar fi interesant să putem folosi şi noi în România funcţia asta.