Prima Pagina iPhone 4 iPhone 4 inca este cel mai bine vandut telefon mobil la Orange...

iPhone 4 inca este cel mai bine vandut telefon mobil la Orange Romania

Cu mai bine de 2 saptamani in urma va anuntam ca iPhone 4 este cel mai bine vandut telefon mobil din magazinul online al Orange Romania. Privind astazi prin acelasi magazin online am observat ca terminalul isi mentine pozitia de lider insa am observat ca din urma vine terminalul Samsung Galaxy S care in momentul de fata ocupa locul 3 in topul celor mai bine vandute telefoane mobile. Topul acesta este actualizat saptamanal si se bazeaza pe vanzarile inregistrate in acea saptamana exclusiv in magazinul online.

Orange il arata ca fiind pe primul loc insa pana acum compania nu a dat publicitatii nici un fel de date referitoare la numarul de terminale vandute in Romania. Nu pot sa ma gandesc, ca ar fi vorba de mai mult de 10.000 de terminale vandute de la lansare si pana in prezent, insa de cateva saptamani iphone 4 este constant disponibil pentru achizitie deci vanzarile probabil s-au mai domolit.

 • dave

  dai pace…e doar marketing.
  sa ne zica numarul adevarat de telefoane vandute, si atunci ii cred.

 • Tigris Regalis

  Mă surprinde că iPhone se vinde așa bine în ciuda concurenței cu ieftinăciunile produse de-alde Nokia și care sunt și ele disponibile pentru achiziție online. Ai putea crede că cei care își iau terminalele ieftine nu au nici bani pentru abonament de internet, deci cumpără numai din magazinele fizice! 😀

 • bOse

  @ dave, corect

 • Toti angajatii Orange au iPhone, rar vezi unul fara deci ii includem si pe ei la vanzari. In general am vazut in Orange Shop-uri doar oameni de afaceri cu iPhone.

 • Lma

  @Zaone. Este ceva rau in faptul ca oamenii de afaceri sau angajatii unei companii au iPhone?

 • Nu spuneam ca e rau, spuneam ca orange ar putea incadra in vanzarile generale si terminalele luate de angajati, partea cu oamenii de afaceri se refera la ce zicea Victor de cei care nu au bani de internet.

 • Lma

  🙂 aaa ok, inteleg! Dar e bine ca angajatii au? Eu nu am vazut iPhone 4 la angajati, inca. Am fost in vre-o 5 shopuri. Oare ar influenta asa de mult clasamentul, daca s-ar include si angajatii?