Prima Pagina accesorii iPhone 4 poate fi transformat intr-un microscop cu ajutorul unui mic accesoriu

iPhone 4 poate fi transformat intr-un microscop cu ajutorul unui mic accesoriu

Acum cateva luni am scris un articol care va aratam cum poate fi transformat un terminal iPhone 4 intr-un microscop folosind doar 5$. Atunci era vorba despre achizitionarea unui accesoriu care nu era facut special pentru iPhone, insa se pare ca exista cerere pentru astfel de dispozitive asa ca o companie americana s-a gandit sa faca un accesoriu special mult mai bun si ceva mai scump. Dispozitivul din imagine este un mini microscop ce poate mari imaginile cu de pana la 60 de ori, are integrate 2 LED-uri plus o carcasa speciala care ajuta la montarea si fixarea sa pe un terminal iPhone 4.

Desigur ca un astfel de accesoriu nu are chiar atat de multe aplicatii practice insa este un mod interesant de a va impresiona prietenii. Daca va intereseaza, accesoriul costa 17.50$ si poate fi achizitionat de aici.

  • Florin

    Interesant. Am fost la munte anul acesta si just for fun am filmat punand binoclul in fata la iphone si spre mirarea tuturor calitea imaginii era foarte buna.

  • coder

    ai scris impresina inloc de impresiona…scz eu sunt atent la greseli sper sa nu te superi pe mine..

  • Toni

    @coder ai scris “inloc” si trebuia in loc si eu sunt foarte atent ! Mai lasa-l frate pe zaone , bine ca intelegem ce scrie si el are treaba nu sta numai pe site !!!! :O