Prima Pagina Apple Apple introduce albumele Beatles in iTunes, ce se intampla cu iOS 4.2?

Apple introduce albumele Beatles in iTunes, ce se intampla cu iOS 4.2?

Marele anunt al Apple a fost defapt o mare dezamagire pentru foarte multa lume iar acum atentia revine asupra iOS 4.2 care ar trebui sa fie lansat in viitorul apropiat de catre Apple. Un zvon recent spunea ca astazi s-ar putea sa vedem noua versiune a iOS disponibila pentru download, insa avand in vedere ca aceasta zi este dedicata lansarii albumelor Beatles ma indoiesc amarnic, ca Apple ar strica intregul anunt prin lansarea iOS 4.2. In aceasta situatie va indrept atentia spre zvonul lansat de ziarul britanic The Telegraph care spunea ca data de 24 ar fi cea mai probabila pentru lansarea iOS 4.2.

In momentul de fata e foarte greu de spus cand va lansa Apple iOS 4.2, practic tot ce putem face este sa asteptam momentul in care noul soft va fi disponibil in iTunes. Lansarea ar putea avea loc maine, poimaine, saptamana viitoare, nu se stie cand pentru ca dupa cum vedeti Apple a cam dat peste cap previziunile unora. Da, solutia de decodare pentru iPhone 3G/3GS ar trebui sa fie disponibila odata cu lansarea iOS 4.2, dar nu e sigur, iar solutia de decodare pentru iPhone 4 ar trebui sa apara la scurt timp dupa cea pentru terminalele anterior mentionate.

 • ticu

  Dacă ne luăm după algoritmul prezentat cu ceva timp în urmă, 24 pare plauzibil. Adică apare versiunea test și după 2 săptămâni cel final, parcă. Oricum cel mai greu e pentru noi ăștia fără unlock (deocamdată). Știi ce îți trebuie, dar nu știi când apare. Să-i ziceți la nenea Ștefan ca eu mi-am luat pere, că m-a dezamăgit.

 • olariu

  sau poate situatia sta altfel poate scopul acestui anunt era de fapt sa atraga atentia de la lansare avand dificultati cu repararea problemelor legate de WiFi
  doar o idee

 • bodanelu

  Oare 24 e data oficiala? Asta mi-a aratat mie in iTunes:

  http://img703.imageshack.us/img703/4331/ipho.jpg

 • Nu are nici o legatura ce arata iTunes acolo cu posibila data pentru lansarea iOS.