Video: Are Apple dreptate cand pune accent pe autonomia bateriei in reclamele pentru iPhone 4?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wU7s0EMaXp8[/youtube]

In cel mai recent spot publicitar lansat de Apple, accentul este pus pe autonomia bateriei si cate lucruri grozave se pot face pe un iPhone 4, dar are totusi Apple dreptate? Da, e adevarat ca iPhone 4 are cea mai mare baterie dintre toate modelele de iPhone si da, e adevarat ca are o autonomie mai buna decat multe alte smartphone-uri, dar oare ar trebui Apple sa promoveze acest lucru in clipurile sale? Eu as spune ca da, deoarece iPhone 4(fara jailbreak) are o autonomie a bateriei foarte buna pentru un smartphone, mai ales in conditiile in care are un ecran cu rezolutie foarte mare si este mult mai subtire decat majoritatea smartphone-urilor de pe piata.

Cu iPhone 4 jailbroken poti obtine in jur de 6 ore de usage intens : Wi-Fi, 3G, jocuri, gaming, FaceTime, etc, iar asta inseamna enorm de mult pentru un iPhone. Daca scoate jailbreak-ul din ecuatie atunci autonomia e si mai mare, cu probabil 30 – 60 de minute mai mult usage. Cand vine vorba de stand by atunci puteti lasa telefonul aproape doua saptamani pe masa si cred ca il veti mai gasi cu 2 – 3% disponibil din bateriei. Eu unul sunt foarte multumit de autonomia terminalului iPhone 4 si sper doar ca Apple sa faca un asemenea salt si cu viitorul model de iPhone.

15 COMENTARII

  1. @bodoo69: Da, defapt sunt cam 2 saptamani.
    @Cr1st1one: Din cauza modificarilor pe care le face jb-ul. Nu stiu exact expliatia tehnica insa de fiecare data cand am avut un iPhone ne-jailbroken am avut autonomie mai buna decat la iPhone 4. Nu folosesc mobilesubstrates sau alte nebunii din Cydia.

  2. Eu am reusit 6 zile si 14 ore standby (mergea si o saptamana dar aveam nevoie a doua zi de el si l-am pus la incarcat) cu ~4 ore usage pe 3GS cu JB.

  3. Zaone, jailbreak-ul nu afecteaza bateria..doar “hacktivarea” device-ului.. 🙂
    Si daca faci upgrade si Restore from back-up bateria tine mai putin, dupa tu faci jailbreak si tragi concluzia ca bateria tine mai putin din cauza jailbreak-ului…
    Folosesc iPhone de 3 ani, de la iOS 1, am facut toate tipurile de jailbreak posibile, bateria tinea la fel si cu si fara. Pe 2G ma tinea mai putin decat ar trebui pentru ca il “hacktivam” sa mearga pe Vodafone RO.

    “Si este mult mai subtire decat majoritatea smartphone-urilor de pe piata.” – iPhone 4 este cel mai subtire smartphone din lume

  4. Jailbreak-ul nu afecteaza autonomia bateriei.
    Acuma fiecare cu parerile si experientele lui, nu are rost sa ne certam. 😛
    Acum am iOS 4.2.1 pe iPhone (4) si ma tine in jur de 2 zile..cu 3G-ul inchis, sunt multumit.
    Pune te rog un link cu smartphone-ul mai subtire ca i4 sa il studiez putin, mersi

  5. Vorbit 2 ore,FaceTime o data pe zi, WiFi pornit in jur de o ora pentru Internet,cam 50 de SMS-uri si muzica 2 ore.
    Cu jocuri (ma joc cam 30 de minute jocuri hardcore gen FIFA / Rage HD) + cele mentionate mai sus ma tine cam 6 ore, ca tine. Dar chestia ii ca m-am plictisit de jocurile pe iPhone, si ma joc mai rar.

  6. I know, Angry Birds mai merge, in rest jocuri “addictive” mai putin. S-au lansat multe in ultima vreme dar e greu sa le joci de pe un ecran touchscreen.