Prima Pagina Android Nexus S pozat in mana presedintelui Google

Nexus S pozat in mana presedintelui Google

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=k2ivG0IvckM[/youtube]

Ieri CEO-ul Google, Eric Schmidt, a participat la o conferinta unde  a discutat printre altele despre Chrome OS, Android 2.3, insa a avut la el si terminalul Nexus S ce ar urma sa fie disponibil lumii intregi pana la sfarsitul acestui an. In clipul video de mai sus aveti animatia care apare atunci cand se inchide ecranul si ca sa fim sinceri arata destul de interesant. In imaginile de mai jos il aveti pe Eric Schmidt la conferinta cu telefonul foarte frumos asezat pe o geanta plus alte cateva cadre in care terminalul este folosit chiar de CEO.

Se pare ca pozele prezentate acum cateva zile par a fi intr-adevar adevarate, terminalele din cele 2 seturi de poze semanand destul de mult. Terminalul lui Eric Schmidt pare a avea o forma concava si conform celor de la Engadget este foarte subtire, mult mai subtire decat un Nexus One si aproape la fel de subtire precum un iPhone 4. Nu stim ce “ascunde sub capota” acest nou terminal de la Google, insa sunt destul de neincrezator in sansele sale de a deveni un “bestseller”.

 • Tigris Regalis

  Nimic impresionant deocamdată. Oare va aduce și ceva nou când va fi lansat, sau doar îmbunătățiri la specificații?

 • Well, probabil va avea hardware puternic si cine stie, poate un giroscop.

 • Stefan Bogdan

  asa s a intamplat de fiecare data dupa lansarea iphone…toate firmele se lupta sa scoata pe piata un smartphone care sa l puna la zid iphone…dar apple a venit in fiecare a cu ceva revolutionar si a spart topurile…asa ca …sa nu ne ingrijoram noi posesorii de iphone ca sunt sigur ca apple va scoate ceva revolutionar la anul…

 • Tigris Regalis

  @zaone: Deci nimic nou sub soare. Cine nu face decât să calce pe urmele altuia, nu poate ajunge în frunte.

  @Stefan Bogdan: Perfect de acord. Se pare că deocamdată numai Apple inovează, ceilalți doar imită și aduc mici îmbunătățiri la specificații.

 • Mihai

  Cu ce anume inoveaza Apple? Cu camera de 5mpx in anul 2010???

 • kid

  @Mihai: nu conteaza cati mpx are camera conteaza claritatea ei ! 🙂

 • Marius R.

  intr-adevar, daca si in 2015 iphone are tot 5mpx da face poze mai bune decat al tau de 20, nu ma deranjeaza deloc asta la Apple 😉

 • Tigris Regalis

  @Mihai: Chiar dacă nu m-am referit la cameră când am vorbit de inovații, ci de caracteristicile deosebite ale iPhone-ului față de restul smartphone-urilor din momentul respectiv (de ex. multi touch la început, sau App Store, sau FaceTime, sau Retina display, etc.), chiar și în domeniul camerei excelează, având un senzor CCD net superior tuturor celorlalte smartphone-uri, care îi permite să facă poze mult mai precise la aceeași rezoluție de 5Mpx, iar acum și suport pentru HDR.

  Ceilalți doar imită și supralicitează la specificațiile pur tehnice, care nu au vreun impact semnificativ pentru utilizator.

 • val

  Intrebarea e: Iti cumperi iPhone pentru ca e cel mai tare? Cel mai bun? Cel mai fain? Pentru ca e la moda? Pentru ca are toata lumea? Sau il cumperi pentru ca iti place, pentru ca te ajuta, pentru ca il folosesti la macar 30 – 40% din potential?