Prima Pagina Apple Imagine cu iPhone 4 alb fara probleme cu antena

Imagine cu iPhone 4 alb fara probleme cu antena

Imaginea aceasta a aparut pe internet de putin timp si dupa cum vedeti in imagine este reprezentat un terminal iPhone 4 alb care are care aparent functioneaza pe reteaua Verizon SUA, nu are pe laterale despartiturile facute special pentru antene si nici nu are un slot pentru MicroSIM. Desigur ca aceasta imagine este 100% falsa, ea fiind defapt rezultatul muncii unui designer care lucreaza de multa vreme in PhotoShop.

Am facut acest articol pentru a va anunta ca imaginea e falsa, deja multe bloguri o prezinta ca fiind presupus adevarata asa ca stiti acum sa nu cadeti plasa informatiilor. Nu va iesi un asemenea iPhone 4 pe fabrica Apple decat poate in vara cand apare iPhone 5.

[blackbirdpie url=”http://twitter.com/#!/gadgetsdna/status/4951037576224768″]

  • Tigris Regalis

    La câte probleme au avut cu versiunea albă, mă îndoiesc că va mai exista un iPhone 5 alb. Mai degrabă va fi oferit în culorile curbubeului, decât în alb.

    De fapt, acum că iPhone este produs într-un număr destul de mare, nu văd de ce nu ar fi oferit și în alte variante coloristice. Și iPod a fost oferit inițial fără opțiuni coloristice, pentru a reduce costurile de fabricație și a recupera astfel cât mai repede cheltuielile de cercetare-dezvoltare și publicitate inițială avansate înainte de lansarea noului produs, însă după ce producția a atins un anumit nivel, s-au putut oferi și variante în alte culori. Eu cred că la fel vor face și cu iPhone (la început o singură culoare, apoi alb sau negru, apoi urmează și alte variante de culori).