Video: Acum putem modifica din iOS documentele din Google Docs

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eAr5VoYdVBo[/youtube]

A trecut ceva timp dar iata ca Google a introdus in sfarsit posibilitatea de a modifica de pe terminale mobile documentele din Google Docs. Anuntul a fost facut pe blogul oficial al Google impreuna cu acest video demonstrativ si sincer sa fiu e bine ca in sfarsit exista optiunea aceasta pentru Google Docs, insa tare as dori sa vad pe iOS o aplicatie care sa scrie dupa dictare, sa deschide aplicatii dupa dictare, sa introduca adrese url dupa dictare/etc.

Pana una alta iata ce noutati aduce Google Docs :

  • You can work on that important memo…while on the bus or train to work.
  • If you’re behind on a group proposal, but really want to make it to the ball game tonight, your whole team can work on it from the bleacher seats.
  • You can take minute-by-minute notes at a concert so you’ll always remember the setlist. And your friends can jealously follow in real-time at home.
  • …and the list goes on!

4 COMENTARII

  1. Cred că tu vrei Dragon Dictate. Dar pentru limba română n-am văzut nimic din păcate. A mai apărut și Google voice app după un an de aprobări. Eu zic că toate astea ne fac mai leneși. Google docs e mișto când te deplasezi mult de la un pc la altul și vrei să continui unde ai rămas.

  2. a incercat careva sa editeze un document utilizand acest serviciu. Eu incerc de 30 de minute s nici cum nu reusesc sa editez NIMIK. am dat de la mobile version la Desktop (imi apar optiuni etc.. da tot nu pot modifica nimik)

  3. @zaone: De fiecare data cand cineva vorbeste despre himera controlului unui aparat prin intermediul comenzilor vocale (concept care este urmarit pe putin de 30 de ani de tot felul de companii, cu rezultate mai degraba hilare), imi amintesc de sketch-ul acesta:

    http://www.youtube.com/watch?v=5FFRoYhTJQQ

    Concluzia: Pentru a controla un aparat, este utila orice alta interfata in afara de voice recognition.