iOS 4.2.1 GM pentru iPhone, iPad, iPod Touch lansat!

Apple tocmai a lansat iOS 4.2.1 pentru developeri. Se pare ca toata problema legata de imposibilitatea de a verifica daca exista un update pentru iOS ar putea avea legatura cu introducerea acestei noi versiune GM. Deocamdata nu stiu ce aduce nou insa cand voi afla va voi anunta. Am impresia ca vom avea iOS 4.2.1 din start.

29 COMENTARII

  1. Presupun, ca au gasit niste buguri cruciale in 4.2, si au luat o mare parte din ele de la capat si asa au scos 4.2.1 GM. Sunt convins ca vor sari peste 4.2 🙂

  2. @Mihai. Cei de la Apple au anuntat oficial lansarea in cursul lunii noiembrie, deci pana pe 1 Dec il avem(24 noiembrie e un zvon).

  3. Probabil are probleme acest update (altele decat cele cu wifi-ul)… Cam toate lansarile au fost amanate anul asta…Presupun ca au pornit prea multe “fire de executie” (referindu-ma la productia si testarea de noi produse) si…cam asta este rezultatul.

  4. @Zaone: Sincer, nu as fi vrut sa fie versiunea finala…ai vazut si tu cum se misca pe iPhone 4… totul greoi, sacadat. Mai mai putina treaba pe iOS 4.1 jb si actualizez la 4.2.1 sa vad daca au schimbat ceva…

  5. nu schimba nimic in afara de faptul ca n-au acordat atentia cuvenita in timpul beta-testing-ului. Daca au existat probleme atat de grave incat sa se sara cu totul peste 4.2 si sa se treaca direct la 4.2.1, cum de nu au putut fi ele reperate in versiunile beta?

  6. Incepe sa mearga din ce in ce mai rau pt. IOS asta 4.2. Nu are el noroc…numai probleme…apple dezamageste oare sau va scoate ceva incredibi ?

  7. Apple a dezamagit cu iphone 4 white l-au amanat de trei oriparca…ce e asa de greu sa amane un update? Daca au amanat un produs atat de mult? Nesimtirea e in floare la ei…au cam trecut vremea lor

  8. Daca aveti impresia ca un produs cu asemenea tehnologie integrata si un sistem de operare se face asa de usor, de ce nu faceti voi? Nu sunt nici nesimtiti, nici neseriosi..doar isi fac treaba ca la carte. Pot sa amane si un an un update daca atat considera ca este necesar pentru a-l face cum trebuie.

  9. @ cr1st1one: in cazul in care ar fi niste oameni fairplay care nu vor altceva decat sa-si faca treaba bine sunt de acord cu tine dar trebuie sa fii tare naiv daca tu crezi ca cei de la apple nu vor decat ca toti clientii lor sa fie multumiti indiferent cate eforturi depun ei si indiferent ce ar face;

    n-avem de unde sti toate dedesubturile acestor miscari asa ca noi, toti cei care nu avem nicio influenta asupra acestor decizii, nu putem face altceva decat sa stam si sa asteptam! 🙂 (eventual sa-i si criticam; si da, stiu ca este f greu pentru a face acele lucruri si da, recunosc ca nu pot face nici macar a suta parte, sau chiar a 1000a parte din ce fac ei dar asta nu inseamna ca nu pot spune ce nemultumiri am si care-i parerea mea vis-a-vis de politica lor)

  10. Naiv? Eu vreau ca Apple sa-mi ofere produse de calitate, atat software cat si hardware. Pentru mine, o luna in plus sau in minus nu conteaza.

  11. Majoritatea frustrărilor, din partea noastră, sunt legate de decodare. Apoi dacă nu ne-ar amăgi cu data de lansare, n-ar fi așa gălăgie. În rest ce oferă mărul, soft și hard, cred că satisface cerințele utilizatorului. Cine a încercat produsele Apple știe.

  12. oameni buni , nu va mai certati atat pe un produs care nu e pe departe perfect( proximity senzor , antena gate) eu macbook pro am si nici ala nu e perfect … dar care este ?
    Ideea este ca marea majoritate a update-lor (la Iphone) au fost facute ca si contramasura la unlock si/sau jailbreak. Daca faceau un produs asa de maret si bun nu il legau de glie si il lasau liber … dar asta e alta poveste.