Prima Pagina Android Co-fondatorul Apple a fost citat gresit cand vorbea despre Android

Co-fondatorul Apple a fost citat gresit cand vorbea despre Android

Astazi am scris un articol in care spuneam ca, co-fondatorul Apple ar fi declarat pentru un ziar olandez ca Android OS va depasi iOS in viitorul apropiat. Se pare ca ziarul olandez l-a citat gresit pe Steve Wozniac, acesta sustinand ca in timpul in care a vorbit cu ziaristul olandez nu ar fi spus asa ceva, ba mai mult a spus ca dintre aplicatiile sale cele mai bune sunt pentru iOS, iar Android OS nu este in momentul de fata mai bun decat iOS. Defapt “Woz” sustine ca Android este “crappy” si ca singurul mod prin care ar putea depasi iOS ste multitudinea de platforme pe care este adoptat in momentul de fata.

Nu ar fi prima oara cand un ziar citeaza gresit pe cineva, dar la un asemenea nivel cred ca era de evitat o asemenea “greseala”.

Woz says he gave the De Telegraaf reporter a lengthy demonstration of voice commands on iOS and Android, pointed out that Android offered the ability to say “Navigate to Joe’s Diner,” and suggested that Apple would catch up through its purchases of Siri and Poly9. According to Steve, that’s about it — he says he’d “never” say that Android was better than iOS, and that “Almost every app I have is better on the iPhone.” Woz did say he lightly prognosticated that Android would become more popular “based on what I’ve read,” but that he expects Android “to be a lot like Windows… I’m not trying to put Android down, but I’m not suggesting it’s better than iOS by any stretch of the imagination. But it can get greater marketshare and still be crappy.” He’s not shy, that Woz — listen to him say it all for yourself after the break.

Puteti asculta mai jos declaratia data ce Steve Wozniac celor de la Engadget.

 • phreakazoid

  Ma cam asteptam la asta. Adica oricum se citea printre randuri ca aseamana Android cu Windows si Apple mereu a considerat Windows 3rd grade product.

 • glm

  si cand ma gandesc ca unii ca tigris regalis a depus ceva energie sa apere cauza apple degeaba cand de fapt au gresit au citat aia gresit…

 • com

  Ce se intampla, Glm, cand te gandesti ca Tigris Regalis a facut asta? De fapt, ce se intampl cand te gandesti in general? Scartaie? Fum?

 • glm

  @com vidul din mintea ta poti sa-l umpli cu scartaiala si fumul din mintea mea.

 • MakMak

  @glm, devii ridicol cu atacurile tale impotriva tigris regalis. Nu-i dau nici lui dreptate, dar incetati cu copilarismele.
  In loc sa dezbati articolul, ai gasit o alta modalitate sa il ataci pe tigris regalis ala…

 • Tigris Regalis

  Referitor la citatul cu Woz am arătat că este de înțeles dacă un geek ca Woz este încântat de aspectele “open” al unui software, ca și un mecanic auto încântat de un acces facil la motor. Iar faptul că Android este folosit de mai mulți producători, care fiecare îl instalează pe mai multe tipuri de device-uri, nu conduce automat la creșterea cotei de piață a Androidului, singura certitudine fiind fărâmițarea ecosistemului Android.