redsn0w 0.9.6 beta 3 disponibil cu noutati importante!

Astazi MuscleNerd a publicat o noua versiune a redsn0w 0.9.6 beta astfel programul ajungand la cea de-a 3-a versiune beta insa nu va grabiti deoarece nu face inca jailbreak 100% complet pe iOS 4.1.2 GM. Aceasta noua versiune NU trebuie folosita DECAT de catre cei care STIU ce implica instalarea unei versiuni GM si NU au nevoie de decodare! redsn0w 0.9.6 beta 3 este compatibil acum cu iOS 4.2.1 GM, insa are aceeasi versiune a Cydia precum versiunea beta 2 deci nu folositi acest program pe iOS 4.2.1 GM in speranta ca veti avea Cydia instalata dupa jailbreak.

Cea mai importanta noutate din iOS 4.2.1 este posibilitatea de a incarca custom bundles(care trebuie sa nu fie mai mari de 15MB), adica puteti instala prin redsn0w pe langa Cydia si alte aplicatii(din Cydia) care sunt compatibile cu iOS 4.2.1. Daca aveti noua versiune a Cydia(nepublica inca) si doriti sa faceti jailbreak la iOS 4.2.1 si sa o instalati, atunci face  cu ea un custom bundle si veti avea Cydia functionala pe iOS 4.2.1. Pana una alta Dev Team a pus la dispozitia tuturor un bundle care instaleaza OpenSSH, OpenSSL si programele necesare pentru instalarea aplicatiilor, bundle care poate fi descarcat de aici :[download id=”98″]

redsn0w face deocamdata DOAR tethered jailbreak pe iOS 4.2.1, adica daca inchideti telefonul veti avea nevoie de redsn0w pentru a il reporni altfel telefonul va ramane in Recovery Mode. In momentul de fata comex lucreaza la dezvoltarea unui exploit pentru iOS 4.2.1 care va face jailbreak-ul untethered insa pana atunci daca doriti sa faceti jailbreak pe iOS 4.2.1 va trebui sa il suportati untethered.

redsn0w has also been updated to recognize the 4.2.1GM IPSWs.  *However*, as noted above, the 4.2.x jailbreak is not yet untethered! That means until someone like @comex comes up with a way to untether it, you must use redsn0w (or a similar utility) to boot your device into a jailbroken 4.2.1 state.

Nu cred ca voi face un tutorial pentru acest redsn0w deoarece folosirea lui implica update la iOS 4.2.1 si update de baseband, deci cine stie cum sa il foloseasca o va face pe raspunderea lui. Pentru restul lumii e mai bine sa asteptam solutia de decodare si o versiune a redsn0w cu Cydia functionala.

redsn0w 0.9.6 beta 3 poate fi descarcat de aici : [download id=”96,97″]