Adobe pregateste o versiune noua a flash pentru MacBook Air

Adobe a fost in repetate randuri atacata pentru modul in care functioneaza flash player-ul sau atat de utilizat pe internet, insa se pare ca recentele informatii privind faptul ca MacBook Air-ul pierde o treime din autonomia bateriei odata ce flash-ul este instalat si utilizat i-au „pus in miscare” pe cei de la Adobe care lucreaza acum la o noua versiune beta a flash. CEO-ul Adobe a declarat astazi in cadrul unei conferinte ca echipele de ingineri de la Adobe testeaza in momentul de fata noua versiune a flash pentru a verifica daca problema legata de consumul excesiv poate fi rezolvata sau nu.

Se pare ca Adobe va opta pentru imbunatatirea accelerarii hardware prin placile grafice deoarece aceasta pare a fi singura metoda prin care procesorul poate fi „descarcat” de load-ul suplimentar.

When we have access to hardware acceleration, we’ve proven that Flash has equal or better performance on every platform.

Articolul precedentredsn0w 0.9.6 beta 3 disponibil cu noutati importante!
Articolul următorKeyboard Buddy aduce tastatura fizica pe iPhone
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.