Prima Pagina Apple Adobe pregateste o versiune noua a flash pentru MacBook Air

Adobe pregateste o versiune noua a flash pentru MacBook Air

Adobe a fost in repetate randuri atacata pentru modul in care functioneaza flash player-ul sau atat de utilizat pe internet, insa se pare ca recentele informatii privind faptul ca MacBook Air-ul pierde o treime din autonomia bateriei odata ce flash-ul este instalat si utilizat i-au “pus in miscare” pe cei de la Adobe care lucreaza acum la o noua versiune beta a flash. CEO-ul Adobe a declarat astazi in cadrul unei conferinte ca echipele de ingineri de la Adobe testeaza in momentul de fata noua versiune a flash pentru a verifica daca problema legata de consumul excesiv poate fi rezolvata sau nu.

Se pare ca Adobe va opta pentru imbunatatirea accelerarii hardware prin placile grafice deoarece aceasta pare a fi singura metoda prin care procesorul poate fi “descarcat” de load-ul suplimentar.

When we have access to hardware acceleration, we’ve proven that Flash has equal or better performance on every platform.

  • Tigris Regalis

    Hm, se pare că deocamdată doar studiază problema pe versiunea existentă a flash, așa că mai durează până se identifică problema, se concep soluțiile și se implementează într-o versiune beta. Oricum, sper că această versiune beta nu va căpăta un caracter de semi-permanență ca versiunea de flash mobil (care se găsește de ex. pentru Android), care este în lucru de ani de zile (după ce iPhone-ul de primă generație a apărut pe piață) și tot nu a fost finalizată de “harnicii” de la Adobe.

    Și mai este de sperat că CEO-ul este într-adevăr sincer, pentru că replici de genul “cunoaștem problema, este în curs de cercetare, am făcut o comisie care s-o analizeze” am mai auzit de multe ori, inclusiv de la guvernanții noștri.

  • chc

    doamne….asa ceva nu se poate,omul asta si-a facut un scop in viata de a da solutia finala,fantastic…