Un nou model de router iti transforma iPhone-ul intr-un Wi-Fi Hotspot

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OXZPVpR6nOQ[/youtube]

Probabil unii dintre voi(in special cei care nu au facut/nu au de gand sa faca jailbreak) isi doresc sa poata folosi iPhone-ul pe post de Wi-Fi HotSpot insa nu au cum deoarece Apple nu permite acest lucru. Desigur ca in Cydia exista aplicatii care permit acest lucru, MyWi fiind cea mai buna dintre ele, insa pentru a avea acces la ele trebuie sa faceti jailbreak si stiu ca unii dintre voi nu doresc acest lucru. Ei bine pentru voi exista alta solutie, se numeste Nexaira BC2 3G/4G wireless router este primul router care permite folosirea conexiunii de date a unui iPhone pentru a face un Wi-Fi HotSpot. Acest router permite conectarea unui iPhone prin intermediul unei conexiuni USB, acel iPhone va crede ca e conectat la calculator si va permite initierea tethering-ului prin USB, acel router va prelua conexiunea si o va partaja prin Wi-Fi catre orice Mac/PC/iPad sau orice alt gadget aveti voi. Pe scurt, acest router face exact ce face si MyWi, adica partajeaza prin Wi-Fi conexiunea de date a terminalului vostru.

Pentru a folosi acest router trebuie sa aveti activata optiuea internet tethering in telefonul vostru, deci operatorul trebuie sa permita acest lucru. La Orange Romania optiunea internet tethering costa 4€ lunar, insa nu stiu daca Vodafone ofera o astfel de optiune, dar daca o face probabil costurile sunt asemanatoare.

Acum sa vorbim despre pret, daca MyWi costa pana in 20$, ei bine Nexaira BC2 costa 190$, deci de 9 ori mai mult decat aplicatia disponibila in Cydia Store asa ca ramane la atitudinea voastra pe ce doriti sa va cheltuiti banii. Nexaira BC2 poate fi achizitionat de aici, insa deocamdata nu este compatibil cu nici un operator din Romania si doar cu cativa la nivel global.

8 COMENTARII

  1. Omg 4€,mari profitori Orange-ul asta,in Suedia aveam internet tethering free,pe cartela prepay,dar sper si cred ca odată si odată o sa li se infunde si lor.Orange 