Tablete iPad vandute sub pretul pietei de dragul publicitatii

Va mai aduceti aminte de povestea de ieri in care va explicam faptul ca un mare retailer din SUA comercializeaza tablete iPad 16GB Wi-Fi Only sub pretul pietei? Daca da, ei bine iata ca astazi aflam de ce acest retailer neautorizat de Apple pentru a vinde tablete iPad si-a asumat riscul de a face acest lucru, ba mai mult a reusit sa obtina tabletele la un pret cu 100$ decat cel practicat de toti resellerii autorizat de catre Apple. Ieri vice-presedintele T.J. Maxx a declarat pentru revista Fortune ca respectivele tablete au fost achizitionate de la un reseller de produse Apple la pretul de 500$ bucata si sunt vandute la un pret mai mic doar “de dragul” publicitatii, deci pentru a aduce numele lantului de magazine in atentia tuturor, si iata ca au reusit.

“We have received many inquiries about a particular famous maker high tech item recently sold in our stores.  As an off-price retailer, our business provides an ever-changing selection of great finds of famous maker apparel and non-apparel categories at excellent values.  In other words, our mission is to offer a treasure hunt of great values, every day.  Earlier this week, a small number of T.J.Maxx and Marshalls stores received a very limited quantity of first quality electronic tablets that were sourced from a retailer. Our customers have come to know and shop us for the exciting and unexpected values we offer on a daily basis.”

Sunt curios oare cand va proceda si un mare lant de magazine romanesc exact la fel cu produse high-end.

5 COMENTARII

  1. E-mag-ul a facut o chestie de genul cu ceva timp in urma, a aparut si la mai toate televiziunile isprava lor (publicitate moca) cand *accidental* preturile de pe site erau ridicol de mici pe la ora 3-4 dimineata, sau ceva de genul, dar oricum au fost extrem de putini online sa faca o comanda. Desi unii pretind ca au cumparat si tv-uri de neam prost pe 2 lei tind in continuare sa cred ca totul a fost pentru reclama si nu a fost nici un *accident*. 🙂