Prima Pagina Apple Tablete iPad vandute sub pretul pietei de dragul publicitatii

Tablete iPad vandute sub pretul pietei de dragul publicitatii

iphone 8 precomanda emag banner

Va mai aduceti aminte de povestea de ieri in care va explicam faptul ca un mare retailer din SUA comercializeaza tablete iPad 16GB Wi-Fi Only sub pretul pietei? Daca da, ei bine iata ca astazi aflam de ce acest retailer neautorizat de Apple pentru a vinde tablete iPad si-a asumat riscul de a face acest lucru, ba mai mult a reusit sa obtina tabletele la un pret cu 100$ decat cel practicat de toti resellerii autorizat de catre Apple. Ieri vice-presedintele T.J. Maxx a declarat pentru revista Fortune ca respectivele tablete au fost achizitionate de la un reseller de produse Apple la pretul de 500$ bucata si sunt vandute la un pret mai mic doar “de dragul” publicitatii, deci pentru a aduce numele lantului de magazine in atentia tuturor, si iata ca au reusit.

“We have received many inquiries about a particular famous maker high tech item recently sold in our stores.  As an off-price retailer, our business provides an ever-changing selection of great finds of famous maker apparel and non-apparel categories at excellent values.  In other words, our mission is to offer a treasure hunt of great values, every day.  Earlier this week, a small number of T.J.Maxx and Marshalls stores received a very limited quantity of first quality electronic tablets that were sourced from a retailer. Our customers have come to know and shop us for the exciting and unexpected values we offer on a daily basis.”

Sunt curios oare cand va proceda si un mare lant de magazine romanesc exact la fel cu produse high-end.


 • dave

  la noi? nici odata.

 • cezarica

  E-mag-ul a facut o chestie de genul cu ceva timp in urma, a aparut si la mai toate televiziunile isprava lor (publicitate moca) cand *accidental* preturile de pe site erau ridicol de mici pe la ora 3-4 dimineata, sau ceva de genul, dar oricum au fost extrem de putini online sa faca o comanda. Desi unii pretind ca au cumparat si tv-uri de neam prost pe 2 lei tind in continuare sa cred ca totul a fost pentru reclama si nu a fost nici un *accident*. 🙂

 • Blitzkrieg

  faza cu e-mag-ul a fost o mare manevra stai linistit

 • polarik

  Zaone , da-mi add pe mess , as vrea sa vorbesc ceva cu tine destul de important.
  id-ul meu :

 • Daca e chiar atat de important poti trimite un mail la zaone@zaone.ro