Prima Pagina Apple Toate terminalele iPhone 4 noi vin cu suruburi Torx

Toate terminalele iPhone 4 noi vin cu suruburi Torx

Ieri am scris un articol in care va explicam ca Apple schimba suruburile cu care este prinsa carcasa terminalelor iPhone 4, probabil, in ideea de a ii convinge pe unii clienti sa nu isi mai desfaca telefoanele si sa nu schimbe carcasa. Daca aseara era vorba doar despre schimbarea suruburilor la terminalele iPhone 4 trimise in service, iata ca acum apar noi informatii care indica faptul ca si terminalele iPhone 4 noi au acelasi set de suruburi.

Personal nu stiu daca Apple incearca sa mai “taie” din elanul unora de a isi schimba carcasa, insa e clar ca surubelnite pentru suruburile “torx” nu se gasesc in orice casa, deci pentru a schimba carcasa trebuie depus un efort suplimentar. Poate pentru unii aceasta schimbare nu inseamna prea multe, insa probabil pentru altii da si unii o vad ca o noua tentativa de a controla produsele deja vandute.

  • ticu

    Dacă unii sunt leneși, rămân cu carcasa originală. La noi dacă va fi cerere, v-a apărea pe piață. Până la urmă îi telefonul tău și faci ce vrei cu el. Poți să și schimbi logoul într-o pară.

  • O sa se vanda kit cu carcasa si surubelnita :))

  • consol3

    Am surubelnite Torx de cand mi-am modificat primul xbox! Nu cred ca vor impiedica pe cineva sa isi desfaca iphoneul cu aceasta masura.