A aparut iOS 4.2, ce fac acum?

Apple a lansat cu putin timp in urma iOS 4.2.1, si probabil majoritatea dintre voi inca il descarca, iar acum vine fireasca intrebare “sa fac sau nu update” ? Ei bine raspunsul e destul de simplu : NU va recomand sa faceti update deocamdata DECAT daca nu aveti nevoie de jailbreak si decodare! Programele de jailbreak NU functioneaza corect cu iOS 4.2.1, redsn0w face jailbreak insa Safari/Cydia nu functioneaza si e destul de greu de instalat custom bundles. Daca totusi ati reusi sa faceti jailbreak si sa faceti Cydia functionala ramane problema unui tethered jailbreak pana cand Dev Team va scoate noi programe de jailbreak.

Decodarea pentru iPhone 3G/3Gs ar trebui sa fie disponibila in seara aceasta sau in urmatoarele zile, pentru iPhone 4 solutia de decodare ar trebui sa fie disponibila ceva mai tarziu, insa nu stie nimeni exact cand. Sper ca ati salvat SHSH-urile pentru iOS 4.1/4.2beta 3 pentru ca veti avea nevoie de ele pentru a face jailbreak pe iOS 4.2.1.

In concluzie NU faceti update “din greseala” pana nu apar programel de jailbreak si decodare 100% functionale!

Inca ceva dati pe FaceBook si Twitter la prietenii vostri acest articol, s-ar putea sa ii lumineze cu privire la pasii ce trebuie urmati pentru a nu ramane cu telefonul blocat cateva zile.