Prima Pagina aplicatii Peste 300.000 aplicatii disponibile in AppStore!

Peste 300.000 aplicatii disponibile in AppStore!

Desi s-a spus de multe ori ca AppStore-ul a atins limita de 300.000 de aplicatii disponibile dar s-a dovedit a fi doar o estimare falsa, iata ca in sfarsit exista in AppStore peste 300.000 disponibile si anuntul vine direct de la Apple. In cadrul comunicatului de presa publicat de Appple astazi s-a mentionat ca numarul aplicatiilor din AppStore a ajuns la 300.000, 260.000 dintre ele fiind pentru iPhone/iPod Touch si 40.000 pentru iPad. Apple mentioneaza totodata ca AppStore-ul este disponibil in 90 de tari si are disponibile peste 20 de categorii de aplicatii.

Pana una alta din cele 300.000 foarte putine isi merita cu adevarat banii.

Today, customers have downloaded more than seven billion apps from the groundbreaking App Store and more than 300,000 apps are available to consumers in 90 countries, with more than 40,000 native iPad apps. Over 125 million iOS users around the world can choose from an incredible range of apps in 20 categories, including games, business, news, sports, health, reference and travel.

 • dave

  parerea mea…apple ar trebuii sa faca ceva curatenie printre aplicatiile alea…sunt sigur ca multe din ele nu mai sunt descarcate..si cumparate de mult…iarasi..sunt o droaie de aplicatii care nu au nici un rost.

 • Mihai

  Rahat cu perje. Sute de mii de porcarii. Probabil aplicatii utile nu sunt nici 500.

  Si cand te gandesti cate dubluri exista…

 • Mihai

  Pentru orice site poti face o aplicatie. Engadget, hotnews,etc,etc. Deci pot exista sute de milioane de aplicatii daca fiecare site de pe lume capata o varianta pentru iphone.

 • john

  Chestia e ca sunt multe jocuri *si de calitate si mai slabute pe care le stergi dupa o perioada scurta * da macar ai de unde alege , nu ca la android , unde astepti sa apara un joc belea si cateva luni *dupa lansarea pe ios* firmele mari gameloft, ea, … scot in special si cu /prioritate ptr ios …. Deci android sucks big time dp asta de vedere..