Video tutorial: Cum sa activezi MobileMe pe iPhone 4, iPad si iPod Touch 4G

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=O0xgu_JX3-w[/youtube]

Dupa cum am anuntat deja, Apple va oferi functia Find My iPhone din MobileMe gratuit pentru toti posesorii de iPhone 4, iPod Touch 4G si iPad(pentru iPhone 3G/3GS cititi acest articol). Cu acest serviciu va puteti gasi terminalul oriunde s-ar afla el indiferent daca are GPS-ul pornit! Totodata puteti afisa un mesaj pe ecranul sau in cazul in care l-ati pierdut sau a fost furat, ii puteti seta un cod de siguranta(prin internet) si puteti totodata sa ii stergeti absolut toate datele de pe internet. Puteti activa aceasta functie DOAR daca aveti iOS 4.2.3 instalat pe terminalul vostru.

Iata cum puteti activa aceasta functie :

Pasul 1

Asigurati-va ca terminalul vostru este conectat la internet prin Wi-Fi, 3G/EDGE.

Pasul 2

Intrati in Settings>Mail, Contacts, Calendars si selectati Add Account.

Pasul 3

Selectati MobileMe, apoi completari campurile cu adresa de e-mail si parola folosite pentru a va loga in contul vostru Apple, adica cel folosit pentru a descarca aplicatii din iTunes.

Pasul 4

Este posibil ca Apple sa va ceara sa verificati adresa de e-mail atasata contului MobileMe si va trimite un e-mail de verificare pe adresa voastra de e-mail. Trebuie sa accesati link-ul din acel mail de verificare pentru a activa serviciul Find My iPhone.

Pasul 5

Daca ai trecut cu succes de pasul 4 atunci veti fi intampinati de un ecran unde veti putea activa optiunea Find My iPhone prin bifarea optiunii pe ON. Apasati apoi Allow in mesajul urmator si Done pentru a termina activarea.

Pasul 6

Dupa activare mergeti pe www.me.com, autentificati-va folosind contul specificat si in iPhone apoi veti putea folosi acest serviciu gratuit.

22 COMENTARII

  1. Salut , am facut pe un 3g pas cu pas acest tutorialsi mi-a dat urmatorul mesaj “This iphone is not qualified for free mobileme service ” .Am facut la el update 4.2 .Poti sa ma lamuresti ?

  2. Scuze daca nu am fost destul de explicit dar un singur lucru pot spune pina la pasul 6 totul e ok dar de acolo am problema nu este activa tasta cu activate find my iPhone on/off la mine este pe off si nu e activa nu o pot muta pe ON!sper ca poti sa ma ajuti!Multumesc!

  3. Intrebare legata de MobileMe Gallery

    E gratis dar nu stiu cum sa-l folosesc. Se spune ca trebuie sa-mi creez cont folosing adresa de mail si parola pe care o folosesc in iTune Store. Mesajul este ca numele de utilizator nu este valabil.
    Gresesc undeva?
    Multumesc

  4. Autentificare da ,dar nu cu mobileme, si in al 2 rand am dat sa creez un nou cont , si cand sa ma loghez pe mobileme primesc acceasi eroare : “The identity of this iphone could not validated”. Ma enerveaza ca am dat upgrade la 4.2.1 mai mult ptr optiunea asta si nu imi merge :|>