Video tutorial: Cum sa activezi MobileMe pe iPhone 4, iPad si iPod Touch 4G

22

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=O0xgu_JX3-w[/youtube]

Dupa cum am anuntat deja, Apple va oferi functia Find My iPhone din MobileMe gratuit pentru toti posesorii de iPhone 4, iPod Touch 4G si iPad(pentru iPhone 3G/3GS cititi acest articol). Cu acest serviciu va puteti gasi terminalul oriunde s-ar afla el indiferent daca are GPS-ul pornit! Totodata puteti afisa un mesaj pe ecranul sau in cazul in care l-ati pierdut sau a fost furat, ii puteti seta un cod de siguranta(prin internet) si puteti totodata sa ii stergeti absolut toate datele de pe internet. Puteti activa aceasta functie DOAR daca aveti iOS 4.2.3 instalat pe terminalul vostru.

Iata cum puteti activa aceasta functie :

Pasul 1

Asigurati-va ca terminalul vostru este conectat la internet prin Wi-Fi, 3G/EDGE.

Pasul 2

Intrati in Settings>Mail, Contacts, Calendars si selectati Add Account.

Pasul 3

Selectati MobileMe, apoi completari campurile cu adresa de e-mail si parola folosite pentru a va loga in contul vostru Apple, adica cel folosit pentru a descarca aplicatii din iTunes.

Pasul 4

Este posibil ca Apple sa va ceara sa verificati adresa de e-mail atasata contului MobileMe si va trimite un e-mail de verificare pe adresa voastra de e-mail. Trebuie sa accesati link-ul din acel mail de verificare pentru a activa serviciul Find My iPhone.

Pasul 5

Daca ai trecut cu succes de pasul 4 atunci veti fi intampinati de un ecran unde veti putea activa optiunea Find My iPhone prin bifarea optiunii pe ON. Apasati apoi Allow in mesajul urmator si Done pentru a termina activarea.

Pasul 6

Dupa activare mergeti pe www.me.com, autentificati-va folosind contul specificat si in iPhone apoi veti putea folosi acest serviciu gratuit.