Find My iPhone functioneaza si pe iPhone 3G/3GS si iPod Touch 2G/3G

Desi initial se credea ca functia Find My iPhone oferita gratuit de Apple va functiona doar pe iPhone 4, iPad si iPod Touch 4G, iata ca exista o metoda de a activa aceasta functie chiar si pe terminalele vechi. Apple explica pe site-ul sau ca pentru a activa aceasta functie trebuie ca, contul pe care il folositi cu MobileMe sa fie facuta pe un iPhone 4/iPad/iPod Touch 4G. Deci daca aveti un prieten cu un asemenea terminal rugati-l sa va faca un Apple ID pe terminalul sau iar mai apoi voi il veti putea folosi pe terminalul vostru pentru a activa functia Find My iPhone. Nu stiu daca aceasta metoda functioneaza si cu MobileMe Gallery dar am impresia ca da.

Pentru a folosi functia Find My iPhone trebuie sa aveti un terminal actualizat la iOS 4.2. Daca nu stiti cum sa activati functia Find My iPhone atunci consultati acest tutorial.

Create a free Find My iPhone account on any iPhone 4, iPad, or iPod touch (4th generation) running iOS 4.2. Once you create an account on a qualifying device, use your Apple ID and password to enable Find My iPhone on your other devices running iOS 4.2. Find My iPhone is not available in all countries.