Video: Real Racing 2 gameplay video si Angry Birds Christmas Edition

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=di_fgkkdGSw[/youtube]

Real Racing 2, cel mai nou racing game de la Firemint se apropie de lansarea in AppStore. Compania a publicat astazi un nou trailer pentru jocul care va fi cel mai probabil primul racing game adevarat care implementeaza multiplayer prin Game Center. Dezvoltatorii jocului promit ca vom avea cel putin 10 ore de gameplay disponibil in noua versiune a jocului si desigur foarte multe masini/curse noi si o grafica mult imbunatatita atat pentru iPad cat si pentru iPhone 4.

Initial se spunea ca jocul va fi disponibil saptamana viitoare, insa s-ar putea sa nu il vedem in AppStore pana la Craciun. Oricum ar fi eu il astept cu interes. Pana una alta puteti achizitiona Real Racing 1 din AppStore.

Rovio a lansat o versiune a aplicatie Angry Birds pentru sarbatoarea de Halloween si se pare ca in curand va lansa una speciala si pentru Craciun. Compania a schimbat poza de la avatarul de pe Twitter si poza principala de pe FaceBook cu aceasta pe care o vedeti mai sus si desigur ca toata lumea se gandeste la o noua versiune special facuta pentru Craciun. Angry Birds este printre cele mai bine vandute aplicatii din AppStore in momentul de fata dar succesul jocului a depasit barierele digitale deoarece exista atat carcase cat si jucarii de plus cu celebrele personaje din joc.

8 COMENTARII

  1. astept cu nerabdare!am o problema cu site-ul tau..no object with id #the button exists yet.call curvycorners…imi da niste erori

  2. vad ca acum nu mai apare eroarea!internet explorer am.cautasem eroarea pe net si cica era de la reclame parca.ceva de butoane.am incercat cu print screen dar nu mi-a mers.daca mai apare iti trimit un mail