Prima Pagina accesorii Iata ce reduceri ofera Apple pentru Black Friday

Iata ce reduceri ofera Apple pentru Black Friday

Apple se pregateste intens pentru Black Friday(care va fi maine 26 noiembrie) prin oferirea de reduceri la aproape toate produsele disponibile in Apple Store. Mac-uri, iMac-uri, tablete iPad, iPod Touch-ul, iPod-uri Nano, accesorii, etc you name it, Apple has a discount, exceptie facand desigur terminalele iPhone. In Australia reducerile au fost deja implementate si se pare ca Apple este destul de generoasa cu viitorii clienti oferind reduceri de cateva sute de dolari in cazul Mac-urilor si de cateva zeci de dolari in cazul tabletelor iPad sau a iPod Touch-urilor.

Nici accesoriile nu scapa fara reduceri insa aici avem parte de preturi mult mai mici si reduceri pe masura, insa trebuie apreciat faptul ca ele totusi exista.

In SUA reducerile nu au fost inca implementate insa unii reselleri au aplicat deja reducerile iar in lista de mai sus gasiti o parte dintre surprizele pregatite de catre Apple pentru americani.. Dupa cum vedeti reducerile pentru Mac-uri variaza intre 45$ si 400$, deci daca sunteti in SUA aveti de unde alege pentru a va achizitiona un nou Mac.

In Romania din pacate nu exista o asemeanea cultura a reducerilor masive, chiar si pentru o singura zi pe an, dar am considerat ca din punct de vedere informativ ar fi bine sa stim si noi de recucerile oferite de Apple.

 • bogdans22

  mi se par foarte mici aceste reduceri!
  doar asa, ca sa fie…

 • Cam 15% pentru fiecare produs, din cate vad eu.

 • Tigris Regalis

  Când am încercat să-mi iau Mac în România, n-am obținut din negocieri mai mult de 8% la prețul de listă, ceea ce în final tot era peste prețul din Apple Store, la ce adaosuri nesimțite se practică în România (în final am negociat cu mai mulți dealeri din Viena și m-am dus la cel mai ieftin, astfel încât am ieșit, cu transport cu tot, puțin mai ieftin decât prețul din Apple Store).

  În concluzie, 15% din prețul de listă din Apple Store mi se pare un discount considerabil.

 • DjCultus

  Poate vor exista niște prețuri reduse cu ocazia sărbătorilor ! Dar nu știu dacă va fi precum discounte-ul de 15% ! Sa vedem ..

 • florinb

  slab, s jobs e fomist..

 • Serban

  Noi în România o ducem bine, n-avem noi nevoie de reduceri. Americanii, săracii, sunt niște sărăntoci pe lângă noi.

 • florinb

  pentru cei cu 3g si 3gs: Sunday is FUNDAY!! de la musclenerd

 • Zelpix

  @florin sa dea domnul

 • fLoRiceL

  Vine si Cosmote acum de craciun cu reducere la iphone 4! la abonament de 12e, 1 leu telefonul :))

 • Pingback: Apple vinde 1 milion de MacBook-uri lunar()