Prima Pagina Apple Video: HTC HD7 are probleme cu receptia semnalului

Video: HTC HD7 are probleme cu receptia semnalului

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=P_RoPTDAFYw[/youtube]

Cand au aparut pe internet primele zvonuri legate de problema cu semnalul a noului terminal iPhone 4, Apple a fost supusa unui indelung sir de critici pentru modul in care a construit noul iPhone. Atunci Apple s-a aparat spunand ca “nu stim noi sa tinem telefonul corect in mana” sau ca aceasta problema este intalnita si al alte smartphone-uri de pe piata si a facut o pagina pe site-ul sau unde ne-a aratat cum sunt afectate alte smartphone-uri de exact aceeasi problema. In clipul video de mai sus avem o demonstratie cat se poate de elocventa a exact acestui lucru si veti observa ca acel HTC HD7 nu numai ca pierde semnal cand este tinut intr-o anumita pozitie, dar ca pierde semnal chiar si stand pe masa.

Desigur ca poate fi adusa in discutie si calitatea slaba a semnalului T-Mobile in acea zona, dar observati ca atunci cand partea stanga este acoperita, terminalul pierde semnalul exact precum iPhone 4. Deci pana la urma iPhone 4 nu este singurul terminal cu probleme, dar este cel mai dorit la momentul actual si asta il face o tinta a atacurilor diverselor persoane.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=su6R2ei099A[/youtube]

  • Tigris Regalis

    Poziția oficială a Apple nu a fost aceea cum că utilizatorii nu țin telefonul corect, acele “recomandări” fiind preluate dintr-un schimb de email imaginar cu Steve Jobs și amplificate de site-urile de zvonuri și de blogosferă. Poziția oficială a fost că problema este limitată la un număr redus de terminale iPhone 4 și că în acele cazuri problema poate fi ușor remediată prin instalarea unui bumper sau a unei huse.

    Din păcate, nici alți producători nu sunt imuni la această problemă, astfel încât presimt că va trebui să ne obișnuim cu ea, cel puțin în viitorul apropiat, la fel cum ne-am obișnuit de mult cu virușii, prăbușirile și reinstalările sistemului de operare în cazul Windows, care nu mai miră pe nimeni, deși inițial stârniseră mari nemulțumiri (de ex. reacția la BSOD în cursul demonstrației de instalare cu ocazia lansării Win98 în prezența lui Bill Gates).

  • Tigris Regalis

    @zaone: Iar nu-mi apare comentariul, deși am dat chiar și refresh la pagină! Ce se întâmplă?

  • Multe dintre comentariile tale intra la moderare, don’t ask why ca sincer nu stiu. Stai linistit ca daca nu apare atunci apare cand il vad, nu se pierd.

  • Pingback: Video: HTC HD7 are probleme cu semnalul la fel de mari precum iPhone 4()