iOS 4.2.1 este dezamagitor – perspectiva unui utilizator

iOS 4.2.1 a fost asteptat atat de mult timp de utilizatorii de iPad si probabil pentru multi dintre ei asteptarea a meritat, insa pentru utilizatorii de iPhone acest software update nu aduce mai nimic decat un baseband nou si cateva optiuni care pentru romani nu sunt chiar atat de utile. Experienta mea cu iOS 4.2.1 nu a fost chiar atat de grozava, nu pot spune ca sunt 100% multumit de el. Sistemul are uneori lag, raspunde mai greu la comenzi, per total parca ar fi un downgrade fata de iOS 4.1. As putea sa recomand acest software update pentru utilizatorii de iPhone 3G pentru ca poate telefoanele lor merg ceva mai bine, insa pentru restul nu prea merita. Nu stiu daca problemele sunt de la jailbreak sau de la sistem in sine, poate se vor rezolva cu noua solutie de jailbreak insa daca aveti parte de un tethered jailbreak deocamdata atunci nu instalati 4.2.1 inca.

Iata ce a postat un utilizator astazi pe forum, ii impartasesc parerea intr-o anumita masura si va intreb, la voi e aceeasi experienta?

La inceput am fost incantat de noul iOS si de optiunea mobileme + problema cu proximity sensor rezolvata. Din pacate am dat peste alte noi probleme. Mai nou nu pot trimite nici un mail de pe telefon de pe contul de yahoo. 90% mailurile nu pot fi trimise, ciudat este ca mailul ramane in Outbox si il trimite intr-un final numai cand ii convine lui, nu cand vreau eu.

Totodata experienta de utilizare a noului iOS mi se pare mizerabila, comparativ cu iOS 4.1. Meniurile, scrollingul, deschiderea aplicatiilor parca nu mai sunt asa de fluide si agatza din belsug. Am JB pe el, tethered, nu am mobile substrates, am doar Cydia si Installous, in rest nimic nu ruleaza in background afara de serviciile default ale iOS.

Mai nou observ din ce in ce mai accentuata problema butonului HOME. Pur si simplu uneori refuza sa ia comenzile. Per total singurul plus este aparenta rezolvare a problemei cu proximity sensor, in rest.. numai dezamagiri.. Wtf is wrong with Apple? Erau renumiti pentru produsele de calitate, atat software cat si hardware.. in ultimul timp dau din ce in ce mai multe rateuri.

Problema mea vis-a-vis de trimiterea de mailuri se pare ca o au mai multe persoane ce au instalat iOS 4.2.1. Totodata aceasta problema nu este prezenta strict la Iphone 4, sunt oameni care se plang si pe Iphone 3gs.

Incep sa fiu din ce in ce mai dezamagit de un telefon ce ar fi trebuit sa lucreze flawless…

Link: http://discussions.info.apple……D=12658375

[poll id=”33″]