Infinity Blade disponibil pe 9 decembrie

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xx0xgxIrmF4[/youtube]

Va intrebati cand va fi disponibil noul joc Infinity Blade pe care Epic Games l-a prezentat in cadrul keynote-ului din 1 septembrie? Ei bine iata ca ieri a fost anuntata data oficiala pentru lansarea jocului astfel ca de pe 9 decembrie Infinity Blade va putea fi achizitionat din AppStore pentru doar 4.99€. Vestile bune se termina aici, pentru unii dintre voi, deoarece jocul va functiona doar pe iPhone 3GS/4, iPod Touch 3G/4G si tableta iPad, deci iPhone 3G si iPod Touch 2G nu vor putea rula acest joc, cel putin nu oficial.

Infinity Blade este de departe cel mai bine realizat joc, din punct de vedere grafic, si probabil unul dintre cele mai complexe din punct de vedere al gameplay-ului. Epic Games a lucrat foarte mult la dezvoltare acestui joc si sunt sigur ca versiunea finala va acea un foarte mare succes. Pana una alta puteti descarca Epic Citadel din AppStore pentru a va face o idee cu privire la ce va puteti astepta de la Infinity Blade.

Pretul initial:
Nume:
Epic Citadel

Gratuit





Developer: Epic Games, Inc.
Universala
Categoria: Entertainment


Descriere: From the circus bazaar on the outskirts of the castle grounds to the mysterious cathedral at the center of town, Epic Citadel will dazzle you with a visual parade of special effects that recreates a stunning and realistic world only imagined by Epic Games…